Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok,nőnapon megajándékozzátok egymást barátnőtökkel?
4, ahogy a Húsvét is, de locsolkodni máshol nem szokás.
Itt a nőnap arról szól, hogy női tudósokat, kutatókat, írókat, előadókat hoz előtérbe a média, sokkal inkább a kultúrális és szociális vívmányok ünneplése van napirenden, de ajándékozni nem szokás.
Nem is nagyon értik mi ez felénk, ahogy a húsvétkor az általános női zsigeri menekülési vágyat se.
Nőnapon a nők is felköszönthetik egymást.
Ez nem a szerelmesek ünnepe.
A Nőket ünnepeljük.
Én például direkt küldtem virágot egy barátnőmnek, akit a férje nagyon elhanyagol, pedig három gyereket szült neki. Még a legutóbbi születésnapját is elfelejtette az a paraszt.
Azt akartam, hogy érezze, fontos munkát végez, mint Anya, és, ha másnak nem, nekem eszembe jutott, hogy megérdemli az elismerést.
Nagyon meghatódott.
A Nők is ünnepelhetik a számukra elismerést érdemlő Nőket.
De nálunk nem is szokás ez a magyar megúszni mindent módi.
A férjemtől nemcsak virágot, bonbont kaptam. Étterembe is elvisz minden évben Nőnap alkalmából. Idén kerek évforduló alkalmából ékszert is kaptam.
Tanulhatna tőle sok spúr férfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!