Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok/linkelnétek példákat erre?
A.: Olyan nő, akivel lefeküdnék, de soha nem mondanám el senkinek.
B.: Olyan nő, akivel lefeküdnék, és mindenkinek elmondanám, de semmi komoly.
C.: Olyan nő, akivel együtt is tudnék élni.
Csak a külső alapján! Nem kell leírni, hogy te csak olyannal aki lelki társ, meg... Csak a külső alapján!
A) Amúgy sem mondom el mert nem tartozik másra.
B) Alkalmi partnert sem mondom el mert még mindig nem tartozik másokra. Nem dicsekvésből dugok, hanem mert jólesik.
C) Nem a külső alapján döntöd el kivel élnél együtt, hanem a személyisége alapján.
1.Te szűzfiúka vagy.
2.Ezért nem fogsz mehérteni egy olyan alapvető dolgot, hogy a külső ideál/ízlés azért külső ideál/ízlés, mert az tetszik külsőre.
3.Egészséges ember olyannal szexel aki tetszik neki küslőre, tehát a 3 kérdésre 3 ugyanolyan nőt be lehetne linkelni, mert igenis a lelkitárs meg...dönti el, hogy kivel élek együtt és kivel nem.
Az csak nálatok inceleknél működik, hogy egy csúnyább lányt megaláznátok, de azért megdugnátok titiokba, egy szebbel meg flexelnétek.
Leszbikusként (és most az értelmes leszbikusok 99%ának a nevében is beszélek) ez úgy van, hogy azért mert valaki nem tetszik külsőre még emberileg tisztelettel bánunk vele, nem alázzuk meg, nem hülyítjük, nem használjuk ki.
Ha valaki tetszik és kalandba bonyolodunk vele, ahhoz senkinek semmi köze, mi nem méregetjük a farkunat, mint ti, hanem a magánélet az magánélet. Plusz a másik nő igényeit is figyelembe kell venni,a másik engedélye nélkül nem pletykálunk róla semmit.
Külső alapján nem lehet együtt élni senkivel, tudjuk, tudjuk, hogy nektek az üresfejű, plázapiccseken kívül nem kell több a boldogsághoz, de nekünk igen.
Az ideálomról meg nem is linkelek képet, mivel nem 16 éves, szilikonszájú tiktokkos pitcha.
Mi az, hogy nem mondanám el? Miért nem?
A második kategória kb meghatározhatatlan, mert egy abszolút eseti, szimpátián alapuló dologról van szó. Mert igen, alkalmi szexnél is az a legfontosabb, hogy szimpatikus legyen.
Az utolsónál meg kb mindegy a külső.
És előttem jól mondták, mi nem szoktunk csak úgy megdugni valakit. Sose felejtem el, közép suliban a fiúk nagyon utáltak egy csajt, elég p.csás volt, én se bírtam. De mind megdugta volna. Én hozzá nem értem volna, pedig szép volt. Mások vagyunk. Eleve a férfi-nő szexben a férfiak dominálnak többnyire, élvezik is, ha a nő alárendelt, ha kényszeríthetik, stb. Megdughatják akár úgy is, hogy a nő nem is élvezi. Emiatt nem kell, hogy foglalkozzanak vele, mint emberrel, tudják használni eszközként. Ezért tudtok ti ilyen kategóriákat létrehozni. Én, nőként egyenrangú partnerrel szexszelek, és fontos, hogy ő is élvezze. Nem okoz nekem élvezetet a testének kisajátítása, az alázása. A bdsm szexet ne keverjük ide persze.
A: Nincs
B: Lady Szomjas na az, az a nő aki bármit csinalhatna velem, de együttélni a pörgése miatt képtelen lennék.
C: Forstner Csenge, ő is bámulatos nő, és ő kis szolid cuki. Vele együtt is tudnék élni. Kár, hogy ő nem Leszbi, nem mintha lenne nála esetleg esélyem.
5, Te egy felszínes pasi vagy (bár melyik nem az)
Ettől a két olcsó lotyótól kb.mindenki agyf@szt kap, Csengusz meg egy hazug, felvágos cafka, pont a szolidnak az ellentéte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!