Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen és hogyan történt az első együttléted lánnyal?
Figyelt kérdés
Aki fiatalon (12-13) évesen tapasztalt meg ilyet, milyen élmény volt? Mik történtek köztetek?
Mi 13 évesen az akkori legjobb barátnőmmel többször simogattuk egymást, egymás cicijét, punciját. Akkor ez valahogy olyan természetesen jött, de utólag visszagondolva elég merészek voltunk.
2023. márc. 4. 23:50
1/6 anonim válasza:
14 évesen egy minimális csók, majd nyolc év telt el, amíg ténylegesen lefeküdtem egy lánnyal.
2/6 anonim válasza:
11 évesen egy osztálytárs csajjal. Egy házibuli után kísértem haza, de elhúzott a kiserdő felé. Szexeltünk, ő irányított. Nagyon kis béna voltam, ő meg mindent tudott.
3/6 anonim válasza:
14 évesen de igazi sex nem volt.Csók,simi,tapi itt-ott.
Aztán 15évesen vele volt az első igazi is.
Ez viszonylag stabil kapcsolat volt(4év),bár sosem mondtukki.
5/6 anonim válasza:
18 évesen volt az első
Az exemmel
6/6 anonim válasza:
13 éves koromban kezdtük egyik osztálytársammal, de akkor csak simi és csók volt, majd a általános iskola befejeztével nyáron szeretkeztünk először.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!