Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Telt/kövér lányok és nők!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telt/kövér lányok és nők! Milyen alkatú a párod? Volt benned félsz a súlyod miatt, hogy látni fog meztelenül?

Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Nincs bennem félsz és nem is volt sosem. Párom vékony alkat.
2023. febr. 27. 21:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bennem volt félsz de már lekuzdottem. Párom egyébként átlagos testalkatú
2023. febr. 28. 01:23
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Mivel én sem testekkel randizom, hanem emberekkel, feltételeztem a páromról, hogy ő is van ennyire intelligens. Nem tévedtem. Ő sportos testalkat
2023. febr. 28. 07:46
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Engem már az ismerkedésben is gátol. Meztelensèg nem most volt, kicsit molett nővel.
2023. febr. 28. 20:02
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Magas, átlag alkatú. A combján van egy kis felesleg az utóbbi időben amit imádok.

Nem, ebből sose volt baj mindenféle nőhöz vonzódom, magamat is vonzónak érzem.

2023. márc. 1. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a félsz? Félelem? Még sosem hallottam így használva. Mert hogy a félsz az E/2 személyben ragozott igealak. Szerintem a "mi az a" kérdés után főnév jön, nem egy ragozott ige.
2023. márc. 3. 10:58
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Nálunk használják ezt a szót elég gyakran kb a félelem egy kicsinyített verziójaként. Sőt akármerre jártam az országban mindenhol hallottam szóval nem hiszem hogy tájspecifikus lenne. Egyébként ez egy tipikusan olyan szó szerintem aminek több jelentése is van ezért nem kell beleállni a másikba. Nyugodtan utána is lehet nézni. A "mi az a" kérdést pedig te tetted fel szóval kár volt a végére megint belekeverni és játszani itt a nagy nyelvtannácit.
2023. márc. 3. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:
31%

Nemigen volt bennem gátlás az alkatom miatt. Hiszen, aki randizik velem, annak egyértelműen tetszik, amit lát, mármint ruhában. Meztelenséghez érve sem agyalta ezen sokat. Egyi partnerem sem szalad el, vagyis, ha már ott vagyunk, akkor élvezzük. Amennyiben a folytatást is igényli, onnantól miért is lenne gátlásom a külsőm miatt?

Volt már mindenféle alkatú barátom, párom, vékonytól a sportoson át a mackósig. Az élettapasztalatok után rájöttem, alapvetően a vékonykák nem tetszenek, inkább a nálam erősebbek, de főként a magasabbak vonzanak szexuálisan. A szexi, sportos, izmos természetesen nagyon izgató, de nekem valahogy eddig minden ilyen Adonisnál hiányzott a megfelelő IQ-EQ.

Férjem intelligens, férfias, aktív, mozgékony, magas mackó. (Amolyan Bujtor István típus)

2023. márc. 3. 18:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Vekony nokent irom,hogy nekem a husisabb,molettebb nok mindig is jobban tetszettek. Es szivesebben is lennek ilyen alkatu novel. ☺️

24/N

2023. márc. 4. 11:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Vékony alacsony lány a párom. Én nem a legkevésbé sem. Nagyon féltem hogy nem fogok tetszeni neki.

De azt mondta,hogy ha probléma lenne a sulyom akkor nem kezdett volna velem,kb.tudja mi várja és nagyon izgatja.

2023. márc. 5. 20:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!