Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, hogyan képzelitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, hogyan képzelitek el az életeteket 40-50 éves korotokban? Vagy aki ennyi idős vagy több, mesélne az életéről, hétköznapjairól?

Figyelt kérdés

2023. jan. 31. 09:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
95%

Bocsi, nem olvasom a válaszokat. (A kérdező legutóbbi kommentje alapján azt hiszem, nem is érdemes:) )

Úgy képzelem el, hogy van egy párom, van egy saját közös lakásunk vagy házunk, rendes, jól fizető állásunk, amiből kényelmesen élhetünk, és kutyánk vagy kutyáink. Nekem a gyerek is belefér, de nem életcélom, hogy legyen, tényleg az a "belefér"-kategória... Úgy képzelem, hogy a családjaink, rokonaink pedig tudnak a kapcsolatunkról.

Azt is el tudom képzelni, hogy külföldön éljünk, de nekem megfelel ez az ország is - bár nem tartom jónak az itteni helyzetet - viszont itt vannak a szeretteim, rokonaim.

32N

2023. febr. 9. 20:12
 22/23 anonim ***** válasza:
94%

13-as vagyok ès nem vagyok fèrfi, de nem is kell bizonygassak.

Nekem ez a tervem a jövőre, addig megyek míg összejön.

A kèrdèsre válaszoltam, szívesen leírtam a gondolataimat.

Ennyi, nem több.

Ezèrt van ez az oldal.

Az ilyen 'leszbimostohaanyadugós' frusztrált idiótákkal nem tudok kihez kezdeni :) mint itt írja valamelyik hozzászóló.

JóIsten gyere le -_-'

2023. febr. 11. 21:20
 23/23 anonim ***** válasza:
22%
Én 38 vagyok és együtt élek a barátnőmmel. Nincs gyerek, de szeretnék, ő viszont nem. Nem tud kielégíteni sajnos. Az anált szereti mindig csinálni vibrátorral, de nekem már nagyon kivan tágulva a fenekem, nem érti hogy ez így nem lesz jó, mert nem bírom már visszatartani a székletet. Szerintem így próbál keménynek tűnni. Ő a férfias úgymond a kapcsolatban. Mindenkire féltékeny, és a férfiakra kifejezetten. Nem konnyu az élet, de kitartok mellette.
2023. febr. 12. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!