Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy annyira vágytatok a szerelemre, hogy akár sírni tudtatok volna, de mégse mertetek belekezdeni az ismerkedésbe? (leszbikus kérdés)
A húszas éveim végén járok.
Volt már kapcsolatom lánnyal, illetve két lány volt az utóbbi időben, akikbe bele tudtam volna szeretni, de nem viszonozták végül az érzéseimet.
Én is hasonló vagyok. Szerintem mondhatja az ember a sok csalódás után, hogy ő már nem ismerkedik többet és lehet egy időre be is zár, de legtöbbször a valakihez tartozás iránti vágy erősebb lesz, és újra megpróbálja.
Nagyon nehéz a kudarcok után nem előrevetíteni és függetleníteni magunkat a múlttól az ismerkedés során, de a másik meg fogja érezni rajtad ezeket és a kétségbeesést. Meg kell próbálnod dolgozni ezeken az érzéseken és elengedni kicsit, hogy be tudd fogadni az újat. Légy türelmes magaddal, nem kell belevágni, amíg nem érzed hozzá késznek magad. Aztán majd úgyis jön, akinek jönnie kell.
8-as, jól látod, a régi és közelmúltbeli dolgok miatt valóban eléggé bezárkóztam. Ugyanakkor ha eszembe jut, milyen jó lenne ha az esti filmet nem egyedül nézném, hanem valakihez csendesen hozzábújva, összeszorul a szívem.
Fogalmam sincs, hogyan tudnám a rossz tapasztalatokat elengedni. Próbáltam már, de a félelem egy újabb sikertelenségtől visszatart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!