Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek lánnyal előfordul anális izgatás?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 18:15
1/11 anonim válasza:
Igen, fordult már elő ilyesmi. De persze nem a leggyakoribb.
2/11 anonim válasza:
Mi a párommal szoktuk, kölcsönösen De előtte érdemes megkérdezni. Valamint nem szabad erőltetni, ha a másik nem akarja.
3/11 A kérdező kommentje:
2: ez alap :)
Szomorú, hogy egyre kevesebbeknek.
2023. jan. 13. 18:23
4/11 anonim válasza:
Szerintem meg az a fontos, mindkét fél kielégítőnek találja az együttléteket. Szomorú pedig az, hogy egyesek a saját vágyaikat tartják fontosabbnak, és alapnak. Semmi nem lesz kevesebb, ha nem szereti az anált pl, és a szex sem lesz kevésbé értékes. Mondom ez úgy, hogy én pont szeretem.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, te mire értetted, én az alapot arra, hogy nem szabad erőltetni, ha a másik nem akarja.
2023. jan. 13. 18:50
6/11 anonim válasza:
Az análra, de, ha te nem arra, akkor szerencséd! 😀
7/11 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsés vagyok, köszi :D
2023. jan. 13. 18:55
9/11 anonim válasza:
Néha van hozzá kedvünk, pl. egy kis gyengéd ujjazás formájában.
10/11 anonim válasza:
Igen, 69-ben szoktuk, egy kis nyelvjátékkal ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!