Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"LESZBIKUS KATEGÓRIA" Szerintetek a bi legjobb barátnőmnek tetszek vagy várja hogy lépjek felé?
A leírás alapján nem mondanám 100% biztosra, hogy többet akar barátságnál, de nagyon is benne van/lehet a pakliban (szerintem).
Ezek jelek amiket ő küldött és szerintem a te jeleidre vár. Magyarán azt várja, hogy te is lépj az ő irányába.
Ennek ellenére szerintem az lesz a legjobb,ha nyíltan rákérdezel, mert én nem merem kijelenteni 100% biztos, hogy többet akar/szeretne barátságnál.
Illetve, ha nem akarsz/mersz nyíltan rákérdezni akkor puhatolózz nála előtte egy kicsit. Sőt! Lehet, hogy érdemes(ebb) lenne puhatolózni először. Ha már úgy is ilyen jó viszonyban vagytok akkor nem lesz probléma a puhatolózásból és a nyílt kérdésből sem.
Szépen felvezeted neki, amit itt nekünk leírtál és ennyi!
Hát... ez azért szerintem több mint sima barátság.
Azt tudja hogy a leszbi vagy?
Igen:nyiss felé.
Nem:puhatoloz...bár az "aludj velem" elég egyértelmű célzás.
Sok boldogságot:)
Hogy kötettel össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!