Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját nemükhöz vonzódó lányoknak is bejön ez, vagy csak perverz pasiknak?
Istenem! #1-es! Mi a kellemetlen ebben?
Se tinifiú, se 50-es szingli Sanyi bácsi nem vagyok.
Egy cuki kiscsaj zenére mozog. Hát ez borzasztó! Nrm reagálod túl?
26N
Pontosan, egy cuki kiscsaj zenére mozog, ennyi történik. :)
Az volt a kellemetlen benne, hogy nekem ez nem tud bejönni szexuálisan, mármint nekem nem vonzó benne semmi. Fura, ha valakit ez izgat…számomra.
Egy cuki kislány zenére mozog :)
Szép a lány, de a a harisnyán és a rövid szoknyán kívül semmi extra nincs benne. Nem tudom, hogy a kérdés magára a videóra vagy a lányra vonatkozott-e.
A videó nem jön be, de a lányt elfogadnám.
A lány aranyos, de nekem még nagyon gyerekes, szexuálisan nem vonzó, de szép, az igaz. Ugyanakkor rühellem az ilyen illegető-billegető mozdulatokat, azt, hogy valaki így kelleti magát. Nekem a sima, természetes viselkedés jön be, sajnálom.
Ja, és a tűsarkú sem tetszik. Tudom, hogy ennek nagyon szexinek kéne lenni, de nekem valahogy nem jön az érzés. Egy tornacipő kis szoknyával 1000x vonzóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!