Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja, hogy kielégítsem?
2 hónapja ismerkedünk egy nővel, akivel egymásba szerettünk. Nagyon figyelmes, szeretetteljes, kedves velem, látszik, hogy komolyan gondolja. Én szintén, belé szerettem.
Testiség még nem volt köztünk de már mindketten kifejeztük, hogy nagyon be vagyunk indulva egymástól. A következő találkozásunk hamarosan eljön. Írt valamit, ami nem hagy nyugodni. Azt írta, hogy ùgy érzi szeretné tisztázni velem, mielőtt találkozunk, hogy ő engem nagyon szívesen kielégítene, de nem szeretné ha viszonoznám.
Természetesen rákérdeztem, hogy ennek mi az oka, akkor mi lesz vele és elmondtam, hogy nekem fontos az hogy ő is boldog legyen. Ekkor lehetett érezni, hogy érzékeny a téma, nem mondta el, hogy miért van ez. Csak annyit, hogy ő engem ki akar elégíteni, én pedig ne csináljak neki semmit.
Biztosítottam, hogy nem akarom nyomás alá helyezni, majd akkor mesél róla, ha késznek érzi magát. Elmondtam neki, hogy szeretem és nincs semmi, ami elbizonytalanítana.
Tudom, nem ismeritek őt..de mégis mit gondoltok, mi lehet ennek az oka? Ő 36 éves, én 31, neki volt már egy házassága és utána egy másfél éves kapcsolata, ami boldogtalan volt és nem volt elég fontos. Mit gondoltok, megalázhatták? Lehet, hogy Transgender és szégyelli előttem? Fogalmam sincs, mire gondoljak.:(

Bármi lehet. Vannak ilyen leszbikusok, akik nem akarják, hogy hozzájuk érjen a partner. Vagy trauma, vagy valójában transz, ami előbb-utóbb ki fog jönni.
Ha ez neked nem elfogadható, inkább ne találkozz vele. Személy szerint én nem tudnék elképzelni ilyen kapcsolatot.

Van ilyen, mindenképp beszélni kellene róla, de mindenképp személyesen, mert nehéz téma lehet.
Egyébként nem volt ez ritka különösen régebben, volt egy egész ilyen identitás, srone butch, aminek a pillow princess high femme az ellentéte.
Ha esetleg beszélsz angolul, ajánlom Leslie Feinberg Stone Butch Blues című önéletrajzi ikhletésű könyvét, ami elég részletesen taglaja a témát. Ingyenesen elérhető online, keress rá.
Okok lehetnek sokfélék, van aki alapból aszexuális spektrumon van valahol, van aki valamilyen szexuális trauma miatt érez így, esetleg valami gender dysphoria dol9g van a háttérben? Esetleg mindhárom egyszerre?

Nagyon leegyszerűsitve:mert nem szereti,hogy nő.
Amikor kielégítenéd akkor azt úgy teszed vele mint egy nővel,ez őt rosszúl érinti nem szereti szeretné megélni a nőiességet,nem szeret nő lenni.

Velem is ez van,de nalam az az oka,hogy nem akarom magam “könnyen adni”
#8 jo nagy hulyeseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!