Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg okoz élvezetet a fenéknyalás? Idegenkedsz tőle vagy volt már így jó élményed?
Figyelt kérdés
Barátnőmet saját bevallása szerint nagyon megmozgatná. Én meg egyenlőre próbálok kompenzálni máshol.2022. dec. 19. 21:15
4/16 anonim válasza:
Én is szeretem.
Visszonozni, ha van rá igény.
Bár én arra tippeltem volna, hogy lányok között ez inkább tapu. Így kíváncsian várom a további válaszokat.
5/16 anonim válasza:
*Viszonozni is
*lányok között ez inkább tabu
Kicsit gyorsan írtam
6/16 A kérdező kommentje:
Miért gondolod, hogy tabu?
Aki azt mondja szereti, ahhoz lenne még egy kérdésem: az ujjak is játszanak?
2022. dec. 19. 21:33
7/16 anonim válasza:
Persze, azok is jatszanak ugyan úgy
8/16 anonim válasza:
A popsis dolgok extrák még a heteróknál is. Onnan gondoltam, hogy több tabut fogok leírva látni, mint "szeretem"-et.
Egyébként igen, az ujjak is játszanak.
9/16 anonim válasza:
Próbáltuk, de nekem nem jött be. Nem annyira izgató, inkább csikis. Plusz nehéz nem gondolni arra, hogy amúgy mire használom az adott testrészt. Viszonozni meg nem is tudnám, így inkább hanyagoljuk.
10/16 anonim válasza:
Nekem egy kicsit furcsa érzéd, még nem tudom hova rakni, hogy élvezem e vagy sem. De ha a pasi élvezi, csinálja, nem fáj. Viszont ujjazás nincs.
Én nem csinálnám fordított helyzetben, engem nem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!