Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam fel magamra a figyelmet?
A szivárványszínű cuccokból tuti ne következtess. Szinte mindenem szivárványos, mert szeretem a színeket, de 100% heteró vagyok.
Egyébként miért nem mertsz lépni felé mint barát? Ha ez nem megy, akkor nehezen tudod magasra felhívni a figyelmet
Ez mindig egy nehéz dolog.
"Néha észreveszem hogy figyel, de lehet csak bebeszélem magamnak". Ha hosszan szemezik illetve elkapja a tekintetét, amikor ránézel az lehet egy jel, DE nem 100%. Esetleg megpróbálhatsz te is szemezni vele, de elsőnek mindenképp azt javaslom, hogy barátkozás legyen a célod, mert az öltözködés és pletyka az csak egy dolog.
Tudom, nem volt nagy segítség, de én sem vagyok az ismerkedés királynője.
Mindenképp meg kéne szólítanod, mert a beszélgetés az alapja mindennek. Megkérdezed például honnan vannak a szivárványos cuccai, mert neked bejön a stílusa. Kéred, hogy üljön le veled valahova 5 percre, mert kíváncsi vagy a véleményére aztán pl. telefonon megmutatod neki mit szeretnél magadnak venni. Ki kell kérdezni mit eszik/iszik/néz/olvas/szórakozik/sportol/játszik aztán majd csak lesz valami közös téma.
Hívd el valami 1-2 órás programra, aztán ha kicsit kettesben vagytok, fogd meg a kezét.
Figyeled mit reagál, ha nem ellenkezik, nagyjából jó az irány.
Én például cukrászdába hívtam el a barátnőm, mert kiderült hogy édesszájú.
Akkor kezdte sejteni, hogy nem csak dumcsizni akarok
hanem enni
leginkább őt. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!