Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan hívjam fel magamra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam fel magamra a figyelmet?

Figyelt kérdés
Van egy lány az évgolyamunkon, aki eléggé bejön, de sajna nincs közös óránk. Néha bejön a termünkbe, mert egy barátnője az én osztálytársam (egyébként vele én is jóba vagyok) folyosón szoktunk még találkozni, illetve egy másik barátnőm vele van franciaórán, olyankor elkísérem őt hogy láthassam a kiszemeltem. egyébként nem 100% hogy leszbi, csak az öltözködéséből (szivárványszìnű cuccok) meg a pletykákból következtetek rá. Hogyan kéne felhívnom magamra a figyelmet? Néha észreveszem hogy figyel, de lehet csak bebeszélem magamnak:) kérlek, ha valaki tud valamilyen tanácsot, írja le! Köszi előre is

2022. dec. 12. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

A szivárványszínű cuccokból tuti ne következtess. Szinte mindenem szivárványos, mert szeretem a színeket, de 100% heteró vagyok.

Egyébként miért nem mertsz lépni felé mint barát? Ha ez nem megy, akkor nehezen tudod magasra felhívni a figyelmet

2022. dec. 12. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:
92%

Ez mindig egy nehéz dolog.

"Néha észreveszem hogy figyel, de lehet csak bebeszélem magamnak". Ha hosszan szemezik illetve elkapja a tekintetét, amikor ránézel az lehet egy jel, DE nem 100%. Esetleg megpróbálhatsz te is szemezni vele, de elsőnek mindenképp azt javaslom, hogy barátkozás legyen a célod, mert az öltözködés és pletyka az csak egy dolog.

Tudom, nem volt nagy segítség, de én sem vagyok az ismerkedés királynője.

2022. dec. 12. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp meg kéne szólítanod, mert a beszélgetés az alapja mindennek. Megkérdezed például honnan vannak a szivárványos cuccai, mert neked bejön a stílusa. Kéred, hogy üljön le veled valahova 5 percre, mert kíváncsi vagy a véleményére aztán pl. telefonon megmutatod neki mit szeretnél magadnak venni. Ki kell kérdezni mit eszik/iszik/néz/olvas/szórakozik/sportol/játszik aztán majd csak lesz valami közös téma.

Hívd el valami 1-2 órás programra, aztán ha kicsit kettesben vagytok, fogd meg a kezét.

Figyeled mit reagál, ha nem ellenkezik, nagyjából jó az irány.

Én például cukrászdába hívtam el a barátnőm, mert kiderült hogy édesszájú.

Akkor kezdte sejteni, hogy nem csak dumcsizni akarok

hanem enni

leginkább őt. 😁

2022. dec. 16. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!