Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az, hogy valaki nem jut aktus közben a csúcsra, hanem csak az oda vezető utat élvezi ki?
Hosszúra sikeredett de szerettem volna mindent belefoglalni a legjobb érthetőség kedvéért: A lányt akivel lefeküdtem nem tudtam orgazmusig juttatni mert visszahúzott a szájához. Csók közben éreztem, hogy mélyeket lélegez és hosszan, közben a hasa az enyémnek feszül, végül ellazul az egész teste. Nézek rá, mosolygok tétován hogy "hogy vagyunk". Beavat, hogy neki kifejezetten kényelmetlen élmény az orgazmus, csak az odavezető utat élvezi.
Kérem, hogy had dolgozzak rajta ujjal is. "Felpuhítom" megint a testét újabb sor előjátékkal, szép nedves és tág mire 1, majd 2 ujjam belehatol. A hangokból ítélve jól haladok, és amikor fokoznám a tempót, megállítja a kezem egy helyen és kér, hogy nyújtsam el ahogy csak tudom. Már mindegyik ujjam ragacsos, és végül ugyanúgy magához húz. A nyakán, szegycsontján jár az ajkam, ő meg csak feszül hozzám és sóhajtozik. Nyoma sincs az orgazmus rángásainak, és ő is alátámasztja, hogy nem azt élte át. Javaslom, hogy próbáljuk ki a csikló + ujjakat de mondja, hogy inkább maradjunk így összefonódva.
A második alkalom hirtelen felindulásból történt, a kanapén, ruhában de akkor is ugyanez.
Nem bánom, hogy ekkora pillow princess hiszen még nem is avatódott bele minden jóba. Én viszont attól tartok, hiába mondja hogy ő így szereti, van emögött valami más is. Van vagy tudtok erre személyes tapasztalatot mondani? Tényleg létezik, hogy valakinek kényelmetlen legyen az orgazmus?
A saját védelmemben annyit, hogy eddig sikeres volt ez a lassan feltérképezős stratégia, sikerült orgazmust okoznom vele lányoknak. Most találkozok először azzal, hogy tiltakozzanak ellene. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!