Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire gyakori az "ollózás"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori az "ollózás"?

Figyelt kérdés

Eddig egy barátnőm volt, vele szóba se került. Most ismerkedem valakivel, aki nagyon szereti az ollózást. Engem valamiért nagyon taszít, el sem tudom képzelni magam a szituációban :(

Ti szeretitek? Mennyire lehet gyakori ez a leszbikus kapcsolatokban? Nehéz lehet olyan nőt találni, aki szintén nem akarja?

2022. dec. 5. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mennyire gyakori. Egyszer próbáltuk ki kíváncsiságbol, de nekünk tipikusan az a dolog maradt, ami csak a képernyőn néz ki jól egy felnőttfilmben.

Nekem az is furcsa, hogy valaki a szexuális vágyak alapján keres kapcsolatot. Szerintem legyél vele őszinte és mondd meg neki, hogy sajnos téged nem vonz az ollózás.

Ha magad miatt ismerkedik/szeret akkor képes lesz kompromisszumokra.

2022. dec. 5. 18:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Laza kapcsolatot keresünk, így most fontos, hogy ki mit szeret.. :)
2022. dec. 5. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
9%
Hogy lehet azt nem akarni??
2022. dec. 6. 02:20
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Mi gyakran csináljuk.
2022. dec. 6. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tom, nekem bonyolultabb, kitekertebb mint amennyire élvezetes.

Van aki ilyen kitekert pozítcióban is képes fenntartani a finom, prezíz modulatokat, és el is tud lazulni? Hát, öhm biztos.

Hogy könnyű-e? Nem, nyilván ez nem egy nyugis, ellazult póz, és az ember sokkal könnyebben találja el a megfelelő pontokat mondjuk kézzel, szájjal...

És közben egyensúlyozzátok mindketten a testsúlyotokat ilyen guggolós rák pózban.

2022. dec. 7. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!