Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai még ajándékba?
A héten lesz barátnőmmel a hat hónapos fordulunk. Szerintetek korai egy ezüst nyakláncot venni neki? Vagy inkább karácsonyra?
27l/l
Ő az első, ugye..?
Hát szerintem 6 hónap az nem több, mint 184 nap.
Szóval ja... Korai.
Karácsony minden évben van, de 6 hónapos évforduló csak egyszer. Szerintem inkább most add oda neki és majd karácsonyra ajándékozol valami mást.
Sok boldogságot kívánok nektek!
Minden varázstündének aki lepontozott, üzenem:
Én is hasonlóan gavallér voltam mint a kérdező. Aztán megcsaltak egy esztergomi füves senkivel.
6 hónap járás SEMMI. Eszeteknél legyetek..!
Szerintem is fura ez a hat hónapos dolog, pláne ha így karácsony előtt van. Esetleg egy szál virágot vehetsz neki, vagy vidd el vacsorázni valahova.
Én az ékszerrel inkább megvárnám vele a tényleges karácsonyt.
Amikor a barátnőmmel összejöttem, úgy éreztem, hogy ő számomra a tökéletes. Mindkettőnkből kihozta a rózsaszínfehőben úszkáló tinit.
Ilyenkor mindenféle aprósággal mi is megleptük a másikat minden hónapban. :D Elég az, hogy gondoltál rá és jól fog esni neki. Nem kell elrugaszkodni és drága ajándékban gondolkodni.
(Persze azóta nem ünnepeljük a hónapokat, csak az éveket.)
Amíg mindketten "ugyanúgy" élitek meg a kapcsolatot, addig semmi nem ciki. Ne vedd figyelembe, hogy ki hogyan ünnepel, kialakul nálatok is.
Mi megszoktuk beszélni, hogy mennyit szánunk kb. (most épp karira) az ajándékra, hogy ne legyen koppanás senkinek. Volt olyan, hogy nagy difi volt kettő között. Aki nem akkora értékű ajándékot vesz, az rosszul érezheti magát, hogy a másik sokkal jobb ajándékkal lepte meg. Ezt csak amiatt írtam le, mert lehet, hogy te beleadsz apait-anyai, hogy minek örülne, költesz rá, te meg kapsz egy csokit.
Beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!