Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok milyen ruhadarabok tetszenek egy lányon?

Figyelt kérdés
(a kérdés nem pasikhoz szól, de ha mindenképpen válaszolni akarnak írják oda a neműket). akár konkrét ruhát is be lehet linkelni. nem csak sexy szettet.

2022. dec. 3. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Nekem valamiért egy fekete vagy piros szövetkabát tud tetszeni, akár sállal is. Mellé mehet egy farmer valami rövidszárú csizmával. Ha valami szexit is kéne írnom akkor csipkés fehérnemű szett.

Ami viszont fontos az az, hogy nem a ruha teszi az embert!

2022. dec. 3. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Goth, punk ruhák, minden, ami extrém.
2022. dec. 3. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Nekem inkább az tetszik, ha valaki tudja, mi áll jól neki. És valószínűleg ennek a függvényében tetszenek bizonyos ruhadarabok is két barátnőmön.

Egyikük tomboy. Beanie, cargo nadrág, bomber dzseki.

A másik lány pedig egy ing + szoknyával lepipál mindenkit.

2022. dec. 3. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy milyen ruha tetszik egy lányon?

Hogy őszinte legyek, nem a ruha teszi az embert, ahogy ezt az 1. kommentelő fogalmazta meg tökéletesen, de ha választani kéne, mondjuk jobban preferálom a nőiesebb szettet, ami elegáns, szexi.

Ing, szoknya, passzos farmernaci térdcsizmával...

Hmmm... na azzal be lehet engem indítani.

29N

2022. dec. 3. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a csillogóbb anyagokat, pl műbőr, szatén.

Az ágyban combfix, necc.

2022. dec. 4. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!