Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, nők, ti akárcsak fantázia szintjén el tudnátok képzelni, hogy felcsatolhatóssal megcsináltok egy passzív meleg vagy bi srácot?
Figyelt kérdés
Bocsánat, ha nagyon hülye a kérdés.2022. dec. 3. 14:36
11/14 anonim válasza:
Bármit eltudok képzelni fantazia szintjén.
Akár az is hogy egy fiu sárkannyal megdugatok egy passivot.
Miert pont ez lenne a kivétel?
12/14 anonim válasza:
Én amikor még nem tudtam, hogy mit is akarok igazán akkor szerettem volna megdugni a barátomat. Nem mertem elmondani neki, de sokszor erre maszturbáltam.
Később nem ő izgatott, hanem, hogy nőt dugjak felcsatolóssal.
14/14 anonim válasza:
Nem, mint pasi, nem fogod őket érdekelni.
Bocsánat ha hülye kérdés, de nem vagy te egész véletlen transz?
Mert így értem mit akarsz egy leszbikustól, de egy heteró csaj nem vozz. Azaz vonzódsz a nõkhöz is, csak nem tetszik ha férfiként kezelnek. Pasikkal meg ugye nincs ilyen ügy, ott nem vagy hipermaszkulin szerepekbe kényszerítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!