Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
165 cm magassághoz milyen testsúlyt tartasz vonzónak? (leszbikus kérdés)
Figyelt kérdés
2022. dec. 2. 18:15
1/10 anonim válasza:
50 kiló.....55 kiló(izommal)és nem zsírral.
2/10 anonim válasza:
Olyan 52-67kg az normális szerintem. Amúgy ez miért csak leszbikusokra érted?:D
3/10 anonim válasza:
Nekem nem számít. Nem érdekel a szám, amíg nincsenek egészségügyi problémái ebből kifolyólag. De ha nagyon be kell határolni akkor 50-80 között. De nekem az 50 sovány.
2-es, lehetséges hogy nők, pontosabb leszbikusok válasza érdekli, mert ha az, akkor egy férfi véleménye nem számít.
5/10 anonim válasza:
#3 Ja úgy. Én ezt a testsúly tartományt mindenféle szexuális beállítottságú lányokra értettem.
8/10 anonim válasza:
Nem tartok vonzónak semmilyen testsúlyt vagy magasságot. Engem a nő személyisége vonz.
9/10 anonim válasza:
Szerintem ez amúgy releváns, van aki izmosabb és súlyban több es vannak akiknek a csontsűrűségük nagyobb pl mint egy átlagosnak és emaitt súlyosabbak de nem látszik rajtuk, csak a mérlegen, nem régiben olvastam erről egy tanulmányt talán a sciencedirect en. Ezzel csak azt akarom mondani hogy ez nem csak a súlytól és magasságtól függ, hogy valaki ducibb vagy vékonyabb, de ezt mindneki ítélje meg maga. Az hogy a többségnek mi tetszik attól még neked ettől nem lesz több önbizalmad ha ebbe a kategóriába beleesel, de ez csak egy vélemény. Légy boldog és érezd jol magad a bőröndben és szerintem ne akarj idegeneknek megfelelni mert csak magadat bántod vele.
10/10 anonim válasza:
Relatív* ( relevans helyett ) késő van már és nem figyeltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!