Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem tud a barátnőm a csúcsra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud a barátnőm a csúcsra jutni?

Figyelt kérdés

A párommal egy jó ideje együtt vagyunk már, és mikor szexelünk élvezi nagyon, viszont mikor majdnem orgazmushoz kerül a sor, valamiért mindig mondja hogy "most elfogok menni", aztán nem sikerül neki. Nem hagyom abba közben egy percre sem. Van hogy mikor nem sikerül neki, én folytatnám, ő viszont mondja hogy hagyjuk abba és akadt olyan alkalom mikor elsírja magát, hogy nem sikerült neki. Nem tudom mi lehet a probléma, de ezután nem is olyan jó kedvvel folytatjuk.

Valami tanács? Hetero férfiak válaszát nem kérném. Köszönöm.

2022. nov. 28. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg vele beszélgetni,hogy mi lehet az oka. Lehet nem engedi el magát,vagy nem mondja el neked,hogy valami nem jó.

Illetve a nagy kérdés,ha magának csinálja akkor sikerül neki? Ha igen,akkor jöhet az összehasonlítás,hogy mit csinálsz te másképp?

2022. nov. 28. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok bár hetero. De ilyen nálam is gyakran előfordul. Érzem hogy majdnem majdnem, de aztán valahogy még sem tudok elélvezni. Számonra is megfogalmazhatatlan miért. Összességében nem tudtam segíteni, csak leírtam hogy nem ő az egyetlen.
2022. nov. 28. 20:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem szereti magának csinálni. Azt mondta úgysem tud elmenni. Én vagyok neki az első.
2022. nov. 28. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyedül sem tudni elmenni,akkor ez nagyobb gond. Veleményem szerint előbb magát ismernie kell,hogy tudja mi az igazán jó neki.

Szerintem ha te vagy az első,az lehet a gond,hogy nem tud felóldodni.

2022. nov. 28. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez hozzászolni csak ugy lehetne értelmesen ha sokkal többet tudnánk a bnöd életéröl, neveléséröl, eddigi szexuális élményeiröl/kudarcairol/gyakorlatárol. Probáljátok egy kicsit mellözni az elélvezés hajszolását, inkább beszélgessetek és probálj nagyon-nagyon gyengéd lenni vele szemben. Ha szexeltek legyél változatos az izgatásban. Ne koncentrálj csak a puncira, vagy egy kiválasztott szervre. Kicsit ez, kicsit az, kicsit amaz (tudod, hogy minden szervet lehet szeretgetni???). Közben mindig figyeld a testi reakcioit és a szavait is. Azt megbeszéltétek már, hogy eddig egyáltalán volt-e olyan, hogy elélvezett (akármikor, akárkivel)?
2022. nov. 28. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Próbáltad már nagyon sokáig húzni? És csak akkor érinteni konkrétan azt a területet amikor már tocsog a bugyija?
2022. nov. 28. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
17%
Mert nem figyelsz oda... Ilyenkor nem szinten tartani, hanem növelni kell az intenzitást.
2022. nov. 28. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
Várjunk csak! Maszturbáció közben sincs orgazmusa? No akkor azonnal pszichológus, mert itt nagyon mély probléma okozza az orgazmus zavart illetve az orgazmus hiányát.
2022. nov. 28. 21:23
 9/9 anonim ***** válasza:
84%

Azt tudom javasolni, hogy elsőnek ismerje meg a saját testét és utána könnyebben tudja majd kommunikálni, hogy neki mi és hogyan is jó.

Én 16 évesen kezdtem el masztizni és 17 évesen lett kapcsolatom. Amíg egyedül nem sikerült orgazmust elérnem, addig nekem szex közben sem volt bármit is csináltunk.

2022. nov. 29. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!