Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Valaki aki nem szégyenlős és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki aki nem szégyenlős és van már jól bevált technikája leírná nekem...?

Figyelt kérdés

...hogyan kell nyelvvel és kézzel kielégíteni egy lányt?

Sejtem, hogy nem mindenkinek ugyanaz esik jól de mégsem szeretnék sokat tétovázni abban, egyáltalán hogy is kellene hozzákezdenem.

Ha tudtok tanácsot adni, érkezhet privátban is. Előre is köszönöm!

2022. nov. 26. 07:16
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Bocs, hogy heteró férfiként válaszolok, de pár technika szerintem leszbi kapcsolatban is működhet, amivel a lányt izgatni, kényeztetni lehet: a nyelveddel próbálj olyan mélyen belenyalni a puncijába, ahogy csak tudsz, járást körbe a nyelvedet mindkét irányban. Figyeld mire izgul és azt csináld még jobban. Csókold, nyalogasd, csikizd az oldalát csípőtől felfelé a hónaljig, mindkét oldalon. Háton fekve puszilgasd a száját, nyakát, melleit, hasát felváltva, véletlenszerűen, hogy ne tudja, hova jön a következő. Haladóbb szinten lehet BDSM, bondage felé elvinni ezt a játékot. Ágyhoz X-alakban kikötözve, szemek bekötve izgasd, csikizd mindenütt. Ha jól csinálod, vonaglás közben elélvez...
2022. nov. 26. 07:30
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

Én azt szeretem ha hüvelybe csak ujjak mennek, a has felöli husis részt maszírozva, nyelv meg csak csiklón. Körözve vagy szívogatva. Meg persze mindenfele sok simogatás és nyak csókolgatás

De ha ott leszel úgyis magától fog mozogni a tested hogy mindent felfedezzen. Innentől már csak a reakciókat kell figyelni és mindent kipróbálni. Aztán közben/utána meglehet beszélni mi hogy tetszett

2022. nov. 26. 07:45
 3/7 anonim ***** válasza:
99%

Igazából az a dolog titka, hogy ne technikákat tanulj és próbálkozz, hanem az adott helyzetben próbáld a másikat már akkor felizgatni amikor még nem is tartasz ott, hogy kényeztesd. Ezt megteheted úgy, hogy végig csókolod és simogatod a testét vagy esetleg finoman harapdálod, ha bejön nektek az ilyesmi. Lényeg, hogy ne siesd el a dolgot és "húzd" a másikat azzal, hogy már nagyon várja, hogy sor kerüljön a dologra.

Magát a nyalást tekintve igazából arra figyelj, hogy olyan pózt találjatok ami mindkettőtök számára kényelmes és finoman kezd el, elsőre csak egy ujjal hatolj be és próbálj meg ritmust tartani, miközben a nyelveddel masszírozod a csiklót. Szerintem fontos, hogy ne össze vissza és ne erősen csináld. Finoman, mert nagyon érzékeny tud lenni és úgyis látni fogod a reakcióból, hogy mit csinálsz jól vagy rosszul. Persze nyilván gyorsíthatsz is a dolgon és mehet közben több ujj is.

Amúgy sok lány szereti, ha van közben egy kis érzékiesség és például megfogod közben az egyi kezét vagy simogatod valahol a testét, például a hasát.

Persze időnként tényleg lehet olyat, hogy belenyomod a nyelved meg így megpróbálod megcsókolni a puncit, mintha smárolnál, az is fontos szerintem, hogy a másik fél lássa, hogy imádod a punciját és nagyon élvezed, hogy kényeztetheted. Szerintem adhat egy plusz varázs számára, ha látja rajtad.

Én ezt heteroszexuális férfiként írtam, de egyébként egyáltalán nem szégyen segítséget kérni a másiktól vagy közben megkérdezni kedvesen, hogy "jó így ....?" vagy "ugye nem fáj ...?" szóval nyugodtan kérj instrukciókat tőle. Kérdezd meg, hogy kényelmes-e számára így vagy váltsatok pózt ilyesmi.. Aztán idővel úgyis tudni fogod mit hogy szeret a másik fél.

2022. nov. 26. 08:04
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
4-es jól leírta.
2022. nov. 26. 09:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4 szerintem is ért hozzá. :)
2022. nov. 26. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Én férfi vagyon , de nagyon szeretek nyalni . A feleségem arra nagyon felpörög , ha a csiklóját ugy szopogatom , mintha egy mini fütyi lenne ( szerencsére elég szép méretü neki a csiklója ) . Persze a szöveg is tetszik neki - közben mondom - leszopom a kis mini fa..szodat.
2022. nov. 29. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ez pont egy olyan dolog ahol nagyon fontos a kommunikáció mert a nők között is nagy a különbség. Bennem az akkor tudatosult mikor a páromhoz úgy nyúltam mint ami nekem esne jól, és neki az nem okozott akkora örömöt mert másképp szereti. Én szeretem a hüvelyi stimulációt, ő csak a csiklóit. Ő szereti ha nagyobb hangsúlyt fektetek a mellére, én nagyon ritkán, max rövid időre van,hogy jól esik,de alapjáraton engem a hideg kiráz tőle. Szóval inkább tőle kérdezd meg,hogy mit hogy szeret. ;) 32N
2022. dec. 1. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!