Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan reagálna ezután?
Figyelt kérdés
Ha egy másik nő megkérdezi, hogy a nők is érdekelnek e,a válasz igen, de ezután a kérdés után nem mersz kb. hozzá szólni sem, csak ha ő kérdez vagy kezdeményez kisebb beszélgetést. Attól félsz, hogy ezzel elriasztottad, mert ha nem tudta volna meg ezt rólad, tudnál közeledni eleinte barátkozásból, aztán utána úgyis eldől, mi lesz vagy nem lesz ebből. Így meg egyből levágná, hogy oda vagy érte.2022. nov. 25. 15:36
1/3 anonim válasza:
"Kellemetlen, nemi identitás felvallalása" noises...
2/3 anonim válasza:
Nincs ebben semmi extra, pont olyan, mint egy heteró ismerkedés. Ott is nehéz barátkozni úgy, hogy ne sejtsen a másik fél többet. Amúgy ő is leszbikus? Vagy csak megkérdezte tőled?
3/3 A kérdező kommentje:
Elvileg van faszija,de én nem találtam ráutaló jelet, néha érzek bi hajlamokat. Am én is csak bi vagyok. Lehet csak szimplán megkérdezte tőlem.
2022. nov. 25. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!