Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A nők hány százaléka leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hány százaléka leszbikus vagy biszex, de a nőket jobban szereti?

Figyelt kérdés

2022. nov. 25. 14:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem erre nem lehet konkrét választ adni ahogy pl arra sem, hogy a pasik hány százaléka meleg. Ha belekerül az ember meglepődik, hogy mégis mennyi érintett van, én is így voltam 26/F

De ennek ellenére , hogy benne vagyok nem tudnék tippelni sem százalékot.

2022. nov. 25. 14:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nehéz lenne megmondani.

Én biszex vagyok és valamiért jobban vonzanak a nők. Pedig voltam már férfival is.

Lehet, hogy nálam a 15 évesen elszenvedett zaklatás is befolyásolta.

2022. nov. 25. 14:54
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Ezt nem lehetne behatárolni, ha lenne egy ilyen felmérés akkor azt mondanám, hogy a férfiakat szeretem, mert heteró vagyok. Pedig biszex és a nőket sokkal izgatóbbnak találom erősebb vonzódást érzek irántuk.
2022. nov. 25. 15:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

3-as

Akkor, hogy hogy heterónak írnéd le magad egy felmérésben?

2022. nov. 25. 15:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Kb két éve jöttem rá, hogy leszbikus vagyok, de eddig akárkibe szerettem bele, mindenki hetero volt. Kezdek kétségbe esni, hogy nem találok párt sose.
2022. nov. 25. 15:10
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Ebben az esetben (#5), kis infó rólad, kérdező? Hány éves vagy, mit keresel egy másik lányban?
2022. nov. 25. 16:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon akarjuk akkor biztosan kihozható valamekkora érték de látencia miatt nagyon nagy lenne a hiba határ.

Akármennyire elfogadó a társadalom,ha olyannal találkozonak akit nem tud ide vagy oda sorolni. Elmullik az elfogadás.

Te se nem hetero se nem leszbikus de mégis. Ez is az is lennél és kész vége senki nem értené mi vagy mi van.

2022. nov. 25. 23:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre a válaszom az, hogy valahol olvastam egy tanulmányt, ahol másképp közelítették meg ezt a témát.

Ott azt írták, hogy a nők több mint 50%-a nem mondható full, 100%-ban heterónak.

Aztán ezt mindenki értse úgy ahogyan akarja.

2022. nov. 26. 05:46
 9/13 anonim ***** válasza:
A nők között kevesebb a heteroszexuális
2022. nov. 29. 07:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tulajdonképpen én is ezt mondtam, a 8- as hozzászólásomban.

Ezzel igazából talán nincs is semmi baj, hisz a női nem a szebbik nem, és két nő semmilyen "káros hatással" nincs egymásra.

Érdekes, hogy a társadalom sem itéli el őket fele annyira sem, mint a meleg férfiakat.

A Pride fesztiválon is a melegek miatt vannak a balhék, a leszbi leánykákat senki nem bántja. 🤷‍♂️

2022. nov. 29. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!