Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus kaland a rosszlányokról? 21/l
Figyelt kérdés
Régóta szeretném kipróbálni egy másik lánnyal a lehető legdiszkrétebben.. Nagyon izgat a gondolat és mivel eddig egy találkozót sem sikerült összehoznom, arra gondoltam ,hogy rosszlányokról felhívnék valakit ,aki nőket is kézbe vesz 😅..elég szomorú de mást nem tudok
Pasi vagyok de ha nő lennék és kívánnék egy nőt biztos hogy nem a rosszlányokról... gondoljál a betegségekre mivelhogy nem lehet óvszert használni... vannak helyek és csoportok ahol ismerkedhetsz
2022. nov. 13. 17:46
12/24 anonim válasza:
Szvl egy olyan nőt akarsz nyalni,akibe állandóan ki - be jár az igénytelen fsz.
Komolyan gondolod?
2022. nov. 13. 17:52
13/24 anonim válasza:
Nekem volt már, egész jó volt:)
2022. nov. 13. 18:07
14/24 anonim válasza:
#13 azert mert te pasas vagy aki nem kap rendes pnat,es jo neki az igenytelen is
2022. nov. 13. 18:18
15/24 anonim válasza:
Ha lenne olyan aki hasonlót arra aki tetszik akkor én is elmennek egyhez, de arra nincs esély
2022. nov. 13. 18:28
16/24 anonim válasza:
De nem furcsa amikor két vagina össze érik?
2022. nov. 13. 18:52
17/24 anonim válasza:
Ez után ne számitsd rá, hogy egy normális nő akárcsak bottal is megpiszkál.
2022. nov. 14. 08:27
18/24 anonim válasza:
Szerintem elég lenne elmenned egy szórakozóhelyre es ott felszedni valakit, bár nekem ezzel is vannak fenntartasaim... Nekem van egy bizonyos szám aki ha annál több emberrel volt nem kezdek vele, de kinek mi, te tudod...
2022. nov. 14. 10:24
19/24 anonim válasza:
Fizetni azért, hogy hozzám érjen? 🙄
Amúgy elsétálna mellettem faarccal? 😐
Hát, ettől a gondolattól inkább lehangolt leszek, mint kívánós. Akkor is ha egy jó csajról van szó. Őszintén nem értem ezt a férfiakban sem, mi abban olyan jó nekik, hogy kapnak egy egyértelműen álságos hízelgést, amiért még pénzt is fizetnek! Vagy valaki ennyire csak a húst látja a másikban? Komolyan nem értem és nem rossz indulatból írom.
2022. nov. 14. 21:16
20/24 anonim válasza:
nekem ez eszembe jutott párszor, pedig nő vagyok. hát ez ilyen. viszont arra jutottam, hogy azért ez egy elég intim dolog, ha ilyesmit csinálok akkor szeretnék már személyesen megbizonyosodni a hölgyről, tehát felszedném egy diszkóban vagy valami, akkor azért tényleg megfigyelem hogy az esetem-e, ha megbeszélünk valamit azt csak betartjuk mindketten, meg ha személyesen keresel alkalmi kapcsolatot, akkor te magad megfigyeled hogy egy puszinál kérsz-e többet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!