Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen egy szép nő?
A szépség relatív, mindenkinek más tetszik más miatt!
A testtel ugyanez a helyzet! A puncija legyen tiszta, ápolt, a haja, tiszta és rendezett, s mindegy a színe, hossza!
1 úgy öltözködik amiben jól érzi magát és tudja, hogy nem fogják miatta kinevetni a háta mögött.
Egy telt, egy kövér nő is tud ízlésesen öltözködni és egy vékony lány is tud szánalmasan.
2. Olyan teste van amiben ő jól érzi magát és nem érzi szükségesnek hogy lépten-nyomon magyarázkodjon vagy látványosan kompenzálni akarja azt amit ő tökéletesnek tart.
Tehát eltűnnek az olyan mondatok hogy "jól érzem magam a bőrömben de..."
3 tök mindegy hogy milyen a puncija. Azt úgyis csak akkor látod ha ő akarja. És ha már ott tartunk hogy akarja hogy lássam, akkor az ismerkedésünk azon periódusában járunk hogy abszolút nem érdekel mi van a lába között.
4. A haja meg legyen minimum vállig érő, számomra. Nekem személy szerint minimum vállig érő haj a nőies. Számomra vonzó, rövid hajú nővel még sosem találkoztam, de nem is láttam még olyat. Rövid hajú nőt igen, de aki vonzott volna olyat nem.
#3 ettől még igaza van, nem?
annyi, hogy az utolsóval lehet nem ért mindenki egyet (ízlés kérdése), a többi viszont szerintem elfogadható válasz, akármilyen nemű legyen az ember, és vonzódjon bármelyik nemhez is
ma 15:33
A lányokat szeretem. Szóval lehet az vagyok 😀😀😀
Nálam is az ápoltság volna az elsődleges, és most azon gondolkozom, csak nálam van-e olyan kattanás, hogy a túlzott tökéletesség taszít, mert művinek érzem? Közben lehet, hogy csak az önbizalmam kevés. Tudjátok: sehol egy ránc, hibátlan bőr, szálkás, izmos test + formás mellek, méteres pillák, stb.
(És ha hosszú körmöt látok, azonnal kiráz a hideg, mert el sem akarom képzelni, hogy azzal az ujjával jár bennem 🤯)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!