Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek a férfiak vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak vagy a nők fogadnak el kevésbé minket? Mit tapasztaltok?

Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 18:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Férfiként volt több leszbikus ismerősöm, nekem nem tűnt fel különbség. Ugyanolyanok mint bárki más. Azt leszámítva, hogy ha valamelyik nő bejön nekik, akkor képesek mindenki mást leszarni és semmibe venni. Még ha barát is az illető. Egyébként érzelmileg kegyetlenek tudnak lenni a nő társaikkal.
2022. nov. 11. 19:09
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Tudom, hogy nem én vagyok a megszólított, de nekem férfiként sokkal könnyebb lenne, ha ismerőseimről, kollégáimról nyilvánosan lehetne tudni, hogy ha valaki leszbikus. El lehetne kerülni a kínos helyzeteket, ha esetleg vonzónak találnám, és megpróbálnék kikezdeni vele. Ha tudnánk, akkor nyugodtan lehetne vele simán barátkozni, hülyülni, meginni vele egy sört, mégsem gondolná sem ő, sem más, hogy "biztos csak valamit akarok tőle".
2022. nov. 11. 19:15
 3/13 A kérdező kommentje:

3/3 férfi válaszoló😃

Leszbikus lányokhoz szól a kérdés. Tök jo hogy van vélemény de irreleváns

Például amit a 2-es ír hogy a férfiak úgyis szeretik a két lány felállást. Ez okes de pl arra nem látsz rá amikor élesben már nehezen dolgozza fel hogy a kiszemeltje leszbikus

Továbbra is érintettek válaszát várom! Koszi ☺️

2022. nov. 11. 19:35
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Egyértelműrn a nők.

Aki látott már életében pasit az tudja, hogy csak akkor "fogadnak el" ha 2 bombanő leszbikus. A fiús leszbikusokat vagy aki csúnyább azt már nem.

De a bombanőket is csak addig, amíg azt hiszik, hogy beszélgethetnek velük perverzségről, nézhetik őket szex közben vagy beszállhatnak. Ha egyértelművé teszik a bombanők, hogy nem akkor hirtelen vasvillát ragadnak és elátkozzák az egész leszbikusságot.

2022. nov. 12. 09:31
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Nők
2022. nov. 12. 11:37
 6/13 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
79%

Tapasztalataim szerint a nők jobban elfogadnak. Ők még kacérkodnak, flörtölgetnek is általában.

Én mindig úgy jártam még eddig, hogy azok a férfiak, akiket nem izgat a gondolat, hogy leszbikus nőt átfordítsanak, elkezdtek rivalizálni és félni attól, hogy elveszem a nőjüket. Többször volt már konfliktusom emiatt úgy, hogy eszem ágában sem volt bepróbálkozni a barátnőjüknél, de annyira rá voltak kattanva erre, hogy volt olyan pasi, aki próbálta ellenem fordítani a párját vagy a baráti társaságot. Róla végül kiderült mondjuk, hogy durván homofób, de aki állítólag elfogadja a másságot, az sem nézte jó szemmel, hogy a csaja velem barátkozik.

A másik kategória meg az, amikor elfogadják addig, míg azt gondolják, hogy csak azért vagyok leszbikus, mert még nem találkoztam olyan pasival, aki megadta volna, ami szerintük nekem kell, de itt vannak ők, majd bizonyítják, hogy igazából férfire vágyom, de amikor rájönnek, hogy nincs esélyük, lehordanak mindennek.

Oh és vannak az örök reménykedők, akik évek óta bepróbálkoznak újra és újra, hátha változott valami. Én rájuk sem mondanám, hogy elfogadják ezt az egészet, hiszen akkor nem jelennének meg mindig.

2022. nov. 13. 18:05
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Férfiak.
2022. nov. 18. 12:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak feláll a kis gilisztájuk ránk. Kükönösen az alacsony és kispénzü férfiak "menekülnek" a leszbikusokhoz.

A nők elfogadnak.

Nagy különbség.

2022. nov. 18. 12:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocsássatoo meg, hogy heteró nőként válaszolok: nekem sem a leszbikusokkal, sem a meleg férfiakkal nincs bajom. Mindkét orientációt elfigadom, és a heterósággal egyenertékűnek tartom. A biszex emberekkel, legyenek nők vagy férfiak, viszont van gondom, és vállalom hogy a biszex orientáció az egyetlen, amit heteróként nem tudok elfogadni.
2022. nov. 22. 15:14
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
#9 tiszteletben tartom véleményed, de mi a probléma a biszexuálisokkal szerinted?
2022. nov. 22. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!