Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért nem tudok vele elmenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok vele elmenni?

Figyelt kérdés

Érdekel a szex, minden jó vele. Nagyon szeretem is. Nagyon össze tudunk hangolódni és élvezek minden másodpercet amit szexel töltünk.

Viszont nem tudok elmenni... Vagy ha mégis akkor nagyooon nehezen.

Beszéltünk erről, tudja a dolgát is, viszont nekem valahogy elszáll az izgalom közben.

Az elején nagyon be vagyok indulva meg minden, rendes folyok.. De na..

Mit csináljak hogy jobb legyen?

2022. okt. 14. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Egyedül gyorsan, könnyen megy?
2022. okt. 14. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Mit csinálj... engedd el jobban magad. Más út nincs, nem a "technikán" múlik. Két oka lehet. Az egyik hogy rágörcsölsz, orgazmus mint pillangó a réten, ha kézzel-lábbal hadonászva kergeted elillan, ha csak gyönyörködsz a reptében akkor a virágodra száll előbb-utóbb. Ne hajtsd ész nélkül az orgazmust, a szex maga az út ami önmagában is élvezetes.

A másik ok, tudat alatti blokk... na ezt egy kicsit nehezebb feloldani, de a megoldás akkor is az amit fent leírtam.

2022. okt. 14. 13:22
 3/8 A kérdező kommentje:
#1. Igen...
2022. okt. 14. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor előbb-utóbb menni fog. Lehet, hogy nagyon megszoktad úgy, ahogy te csinálod. Plusz nem szoktatok még össze, esetleg még izgulsz is, stb. Beszéljétek meg, csinálhattok olyat is, hogy te fejezed be, közben ő figyeli hogy csinálod, simogat közben. Legyetek kreatívak. Új partnerrel nekem is mindig nehéz.
2022. okt. 14. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Keress férfit, építs szerelmes és menj hozzá feleségül - akkor minden jó lesz. Ehhez pedig van szakszerű segítség, hogy tudj ezirányba lépést tenni és elhagyni ezt a helytelen kapcsolatot.
2022. okt. 14. 15:33
 6/8 A kérdező kommentje:

Helytelen vagy már te magad :D

Milyen szakszerű segítséget ajánlasz heterósításra?🤔

2022. okt. 14. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A bnöd élvezi végig, vagy ö is leáll? (Miattad vagy egyébként is?) Masztizni szoktatok külön-külon, esetleg egymás elött? Eredménye?
2022. okt. 14. 17:11
 8/8 A kérdező kommentje:

Ő nem áll le, ő többször is elmegy :D

Külön-külön is szoktunk masztizni meg egymás előtt is.

2022. okt. 14. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!