Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, aki nem neten ismerte meg a barátnőjét, hol/hogy sikerült?
Az exemet ismertem meg irl, kb egy baráti társoság voltunk, de egy meleg haverunk mutatott be és hozott össze minket.
De szerintem az ilyesmi ritka manapság, még a heterók is online ismerkednek, nincs ebben semmi.
Hacsak nem vagy nagyon aktív az lmbtq+ scénában, jársz bulizni, könyvklubba, filmklubba, előadásokra, szerintem irl ne várj csodát...persze összejöhet, de nem valószínű az ilyen mázli.
Ha viszont nem vagy aktívan része ezeknek a rendezvényeknek, akkor ne limitáld magad a közvetlen ismeretségi körre, mert annyira azért nem vagyunk sokan, hogy így túl sok sikerrel járj.
Egyszerűen van egy csomó nő, akivel a büdös életbe nem futnál össze, vagy távolság, vagy életmód, vagy egyebek miatt.
Hidd el, nem annyira rossz ám a társkereső, csak konstruktívan kell hozzáállni. Az összes ott lévő csaj is veled egy cipőben van, nincs mitől félni.
8 -as oké értelmezhető ez szóviccnek, de azért nem mindegy, hogy sikerült -e a nyelvvizsga vagy sem…
Vagy szerinted az mindegy? Csak mert közben lett a válaszolónak egy barátnője?
A munkahelyemen (beugrós volt ) egy nappt volt csak nálunk ,de levett a lábamról, haha mostmár féléve vagyunk együtt!
(Kereskedelem, 22/N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!