Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Most mit csináljak? Hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Hogyan döntsek?

Figyelt kérdés

(Igen, lány vagyok)

Szóval...

Másfél éve tetszik nekem egy lány és.....ja rohadtúl szerettem volna ha lett volna köztünk valami. Időközben kiderült, hogy lehet nála esélyem mert nem hetero. Ezalatt a 1,5 év alatt mióta loholok utána történtek dolgok. Egyfolytában szemezgetünk, de éreztem, hogy egy kicsit kerül.(Erre a barátaim azt mondták lehet azért kerül, mert én is tetszem neki, de nem szeretne kínos szituba keveredni vagy az is lehet, hogy undorodik töllem ki tudja) Azt éreztem mintha ő is érezne irántam valamit. Nem tudom milyen érzés, de szerintem szerelmes voltam a lányba. Néha, néha voltak "kilengéseim" , hogy más tetszik, de mindig hozzá tértem vissza, hogy őt akarom partnernek. A barátaimnak is mindig róla beszéltem. Szinte már unták az egész szerelmi témát. Majd egy jó ideig nem látttam a leányzót (nyári szünet miatt). Egész idő alatt hiányzott. Az egész nyári szünet alatt rá gondoltam. Majd eljött a szeptember és újra láttam. Egy kicsit távolságtartónak tünt velem szembe, de pár nap alatt újra elkezdtünk szemezgetni. Majd az egyik nap megtörtem. Éppen néztem az egyik platformon az oldalát (ahol vannak bejegyzései) és meglepődve láttam hogy egy másik lánnyal(aki számomra ismeretlen) egy videon vannak. Egymás kezét fogva, szerelmes tekintetek közt ölelkezve egy koncerten vannak. Ekkor összetörtem. Egész este remegtem, idegeskedtem e miatt szédültem és a fejem is fájt. Reggel arra keltem hogy nagyon rosszul vagyok. Ezen a napon nem is voltam iskolában. Egész nap gondolkodtam. Arra juttottam elfelejtem vagy leírom neki mit érzek.

Végül nem tettem meg hanem inkább probáltam elfelejteni. Utána napokig rosszul voltam. Olyan volt mintha valami összetört volna bennem. De a napok elteltek és kezdtem nem gondolni rá annyit.

Viszont történt még valami. Az év elején megismertem egy másik lányt. Eddig is gondoltam rá de nagyon nem érdekelt. De elkezdtem vele beszélgetni. Tök jófej és jól elvagyunk. Vele is történnek szemezgetések, de vele valahogy varázslatosabbak. Nála azt érzem nem fél valamitol a közelembe, hanem tökre bír és jó páros vagyunk. Róla szinte még nem tudok sok mindent (itt azt értem hogy nem tudom a szexuális irányultságát), de gyanúsan feltételezhető, hogy nála is lehet esélyem.

Nem érzek semmit se. Se boldogságot, se szomorúságot, hanem inkabb összezavarodottságot. Nem tudom mit tegyek. A barátaimnak nem mondtam még ezt a másik valakit de magamban szinte napok óta ezen gondolkozom. Jogosan, de attól félek hogy két szék között a pad alatt fogok kikötni.

Szóval várom a válszokat ez ügybe, hogy melyik lány miért vonz és, hogy mit csináljak kettőjükkel?. (Hármas kapcsolatot nem akarok tehát ezt a választ nem kérem.) :)

2022. okt. 1. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Öhm, de az első lány, aki vélhetően egy másikkal jár ő már kiesett a látóköródből, nem? Szerintem azzal próbáld meg, akivel már most egy jó párost alkottok. Ismerd meg jobban, lehet el fog mélyülni a dolog.
2022. okt. 1. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell túlgondolni. Volt egy plátói szerelmed, amit nem viszonoztak, nem lett belőle semmi. A rossz érzés normális. Szerintem nincs ember a földön, aki ne élte volna már át. Engedd el a lányt, és próbálkozz a másiknál. Attól se félj, hogy vele nem jön össze, lesz még ilyen, de ha még sem próbálod, akkor sosem tudod meg.
2022. okt. 1. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Neked itt nincs miről dönteni. Az 1. nem esélyes, a 2. meg bejön.
2022. okt. 1. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
esetleg mielőtt megpróbálod a 2-esnél, 1-esnek mond el, mit éreztél. Egyrészt könnyítesz vele a lelkeden, másrészt a 2-essel való kapcsolatba tisztán ugrasz bele.
2022. okt. 2. 07:53
 5/8 anonim ***** válasza:
36%

Én is a 4essel értenék egyet.

Kommunikálni kellene, mert csak feltételezel, és ki tudja ezek egyáltalán találóak-e.

Lehet az a másik lány csak egy nyári románc volt, amíg elutazott valahova. Lehet, hogy aztóta már szakítottak, vagy nem is igazán voltak együtt. Kamaszként ezek a dolgok nincsenek annyira leüllepedve mint mondjuk egy 30as párnál, mert az élet még jóval változékonyabb, mindenkiben nagy érzések kavarognak.

Szóval ne add fel csak úgy, mert ki tudja. Ameddig az arcodba nem mondja, hogy bocsi barátnőm van vagy bocsi, de benézted, heteró vagyok, csak ilyen fura mód rohadt homoerotikus barátságaim vannak (ilyet is láttam már, vannak csajok akik nagyon bele tudnak lógni a barátaik arcába), addig ne vonj le messzemenő következtetéseket.

A másik lány esetén meg dettó. Merj kezdeményezni ha akarsz valamit.

2022. okt. 2. 09:29
 6/8 anonim ***** válasza:
97%
1-est elengedni, 2-esnél meg kezdeményezni.
2022. okt. 2. 10:17
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

Hány évesek vagytok, 15-16?

Ennyi idősen tombolnak a hormonok, heti két identitásválságon is átmegy az ember (ezt nem mind negatívum mondom, nekem is volt ezzel jó sok harcom meg fejtörésem évekig).

Az én ✨elvileg leszbikusnak indult✨ baráti körömben is, volt minden. Az exem coming outolt mint transz fiú, a másik gyerekkori barátom mint nonbinary de csak pasizik azóta is, a harmadik meg évekig nem volt biztos, hogy aszex vagy pánszex vagy most mi van.

Szociális médián ebből mi látszott? Kb semmi, mert esetlen kamasz volt mindenki.

Szóval ameddig nem kérdezed meg az egyes lányt, sose fogod tudni mi volt ott a szitu. Lehet kb bármi meg az ellenkezője is, a látszat néha csal.

2022. okt. 2. 13:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

16-17 évesek vagyunk most. Eldöntöttem és elfogom az 1. lánynak mondani mit érzek/éreztem iránta. Amúgy most kell vele párba csinálnom egy prezentációt az egyik tantárgyból úgyhogy lesz alkalmam vele beszélni. De elkezdtem érezni valamit a másik lány iránt is és szeretném jobban megismerni.

2022. okt. 2. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!