Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van egy párom, de szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy párom, de szeretnék nővel szexelni, de együtt lenni nem tudnék nővel csak egy alkalom kellene, hogy oldjam meg, hogy senki ne tudja meg?

Figyelt kérdés

2022. szept. 19. 23:44
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Ha bele menne ilyenbe véletlen onnantól nem is lenne miről beszélnünk …
2022. szept. 19. 23:55
 12/41 A kérdező kommentje:
Tudom és sajnálom hogy előtte nem volt ilyenre alkalmam sem igényem, de nagyon vágyok rá
2022. szept. 19. 23:55
 13/41 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehet hogy csak azért nem szeretnél hármasozni mert úgy gondolod a másik csaj jobb lenne nálad?
2022. szept. 19. 23:56
 14/41 A kérdező kommentje:
De nyilván ez is benne van nem bírnám nézni ahogy egy másik nővel szexel és látom hogy élvezi, de azt tudom hogy előttem sok nővel volt és ő nem egy hűtlen típus ráadásul nagyon őszinte ezen kívül a kapcsolatunk mindent el mondunk egymásnak és kölcsönösen egymással volt a legjobb a szex eddig.
2022. szept. 19. 23:59
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Bármennyire is kíváncsi vagy ha van párod akit szeretsz titokban a háta mögött szerintem ne csinálj ilyen. (Próbáltam megbántam.)

Szerintem beszélj vele erről vagy felejtsd el az egészet. Van aki megengedné van aki szakítana ez így természetes.

Amúgy meg a kíváncsiság nem fog elmúlni csak erősödni (tapasztalat.) Szóval halogatni is fölösleges kb. Ha többet szeretnél mint sima fantázia akkor ezt úgyis meg fogod tenni előbb utóbb, ha meg szereted a párodat akkor nagyon rossz érzés lesz a háta mögött titokban..

22/L

2022. szept. 20. 00:00
 16/41 A kérdező kommentje:
Buntudatom van már csak az miatt is úgy igazából ha erre gondolok, de ahogy írod egyre erősebb a vágy viszont kis faluban élünk szinte mindenki ismer mindenkit tehát azt sem tudom hogy tényleg egyáltalán hogy találják olyat akivel
2022. szept. 20. 00:02
 17/41 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem beszélj vele, erre való egy kapcsolat :) nem ciki ez, talán meg is érti és túllendül a dolgon. Jobb, mint titkolózni, mert egyszer ki fog bukni és akkor őt is 100x jobban megbántod, magadat pedig leírod mindkettőtök előtt
2022. szept. 20. 00:03
 18/41 A kérdező kommentje:
Akkor megoldhatatlan ez? :(
2022. szept. 20. 00:04
 19/41 anonim ***** válasza:
87%
Persze megoldható, ha nagyon akarod magadnak az élményt, csak akkor neked kell együttélned a következményekkel.
2022. szept. 20. 00:05
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát döntsd el mi a fontosabb.

Megcsalod a párod a kíváncsiságod miatt, vagy beszélsz neki erről és vállalod a reakcióját. Vagy elnyomod magadban a vágyaidat ( ez a legrosszabb amit tehetsz hidd el csajszi…) beszélj vele erről, először csak burkoltan ha úgy könnyebb..

2022. szept. 20. 00:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!