Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hisztek az úgymond meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek az úgymond meleg radarotokban?

Figyelt kérdés
Ránézésre megtudjátok mondani egy csajról, ha bele néztek a szemébe hogy leszbikus vagy akár csak tetszenek neki a lányok is?És ez mennyire szokott beválni?

2022. szept. 19. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Meleg radar nincs.

Metakommunikáció létezik, vagyis testbeszédből történő ösztönös olvasás (ami igazából semmi extra, mert minden gerinces állatnál megvan bizonyos formája); van, akinek jobban megy, van, akinek kevésbé. De ilyenkor se azt látod meg, hogy ő leszbikus, ő meg hetero, hanem felismered, hogyha valaki vonzódik hozzád, és ez alapján ha a saját nemedből való, akkor nyilván nem hetero.

2022. szept. 19. 18:04
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Tehát optimális esetben annyit tudsz megmondani, hogy TE tetszel-e neki. Azt nem, hogy általánosságban kik tetszenek vagy nem tetszenek neki. Lehet, hogy akit nézel, az leszbikus, de te konkrétan nem jössz be neki, és akkor nem jelez a "radar".
2022. szept. 19. 18:05
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

80%ban meg tudom mondani, első sorban a nagy számok törvénye alapján.

Egyrészt a heterók nem nagyon érintkeznek leszbikusokkal annyit, hogy felismerjék ezeket a mintákat, finom jelzéseket, esetleg szubkultúrális divatot.

Ha viszont leszbikusként jársz közösségbe, szociális médiában és szórakoztatóiparban is keresed ezeket a közösségeket, akkor egy idő után fel fogod ismerni ezeket a dolgokat másokban is.

Viszont a gaydar nem ekzakt, nem feltétlen fogod tudni megmondani, hogy pontosan bi vagy transz vagy leszbikus-e valaki, inkább csak, hogy ~valami van~, szintén zenész az illető.

2022. szept. 19. 18:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszek benne, de meglepően sok esetben (80-90%, és a maradék se biztos hogy nem, egyszerűen nem sikerült biztosra megtudnom) felismerem, ha valaki vonzódik a saját neméhez (is). De valószínűleg csak véletlen egybeesés, nem is ismerek olyan sok embert, hogy ebből bármilyen következtetést tudjak levonni és őszintén egyetlen olyan tulajdonságot vagy viselkedési elemet se tudnék mondani, amiből rájövök, egyszerűen jön az érzés. (és a legtöbb esetben nem hozzám vonzódnak, csak szimplán az azonos neműekhez)
2022. szept. 19. 19:45
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Nekem általában jól működik a radarom
2022. szept. 19. 19:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egy régi, rendkívül elavul módszert használok arra, hogy kiderítsem meleg-e: beszélgetek vele.
2022. szept. 19. 21:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kell a beszélgetés egy másik lányról ránézésre én meg nem mondanám hogy leszbi e de még csak akkor is sejteni tudom ha beszélgetünk.
2022. szept. 20. 07:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Van aki úgy gondolja,hogy van neki,de nekem pl nincs melegként,egyáltalán nem érzek rá azoknál,akik csajosan néznek ki szintén,mint én,sőt,volt,hogy azt hittem xy nőre,hogy meleg,de nem volt az,csak rövid haja volt,kicsit maszkulinabb stílus.
2022. szept. 20. 14:49
 9/11 anonim ***** válasza:
30%
Egy sorozatban hallottam egyszer,h az arc vonalaiból lehet következtetni arra,h ki meleg.
2022. szept. 21. 02:21
 10/11 anonim ***** válasza:
60%
Ja, az összetört tükör meg hét év balszerencse, a balkezes emberek kreatívabbak, ha viszket a tenyered, akkor meg sok pénz jön a házhoz...
2022. szept. 21. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!