Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, közülük kinek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, közülük kinek a közeledését fogadnád szívesen, és miért pont az övét?

Figyelt kérdés

Ne csak az adott hölgyet, hanem az általa képviselt karaktert is nézd!

Köszönöm a korrekt válaszokat! Sziasztok!

A.: [link]

B.: [link]

C.: [link]

D.: [link]

E.: [link]

F.: [link]

G.: [link]

2022. szept. 18. 16:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
A vagy B
2022. szept. 18. 16:38
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Eléggé egyformák, más ruhában vannak, meg más a hajszínük. Én így nem tudok dönteni, annyira nem nyűgöztek le.
2022. szept. 18. 16:38
 3/14 anonim válasza:
48%
XD XD XD Csók neked. Egyik se közeledjen.
2022. szept. 18. 17:19
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Egyik sem az esetem mivel kb mind ugyan úgy néz ki csak más ruhában.
2022. szept. 18. 17:20
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Leginkább az E, esetleg az F. A szőkék nekem egyáltalán nem, a halas csaj nem mert vega vagyok és etikátlannak tartom, a katona egész jó volt de inkább nem. Az E-nek örülnék a leginkább, dark feminine energy és titokzatos

18l /bi

2022. szept. 18. 17:21
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Ezek közül E és G.
2022. szept. 18. 19:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
E)
2022. szept. 18. 21:07
 8/14 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
B és E. Csak a külsőből tudok kiindulni, nekem a sötétebb bőr, haj és szem tetszik és arcra is csak ők fogtak meg.
2022. szept. 18. 21:24
 9/14 anonim ***** válasza:
50%

A,B,D ők tetszenek leginkább. Bár a halas dolgokat nem kedvelem...

Amugy mindegyik elég csinos a maga modján.

2022. szept. 18. 21:53
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

Az egyik se az esetem, ezt előre bocsájtanám.

Ha mindenképp választani kell, akkor a halas csaj leginkább, mert talpraesettnek, életvidámnak tűnik. Ez mondjuk az a tipikus heteró pasis társkeresős póz, de ha viccnek szánja, az szerintem jó pont. Ha mondjuk komolyan halbolond, az már elgondolkoztatna, hogy kell-e.

A katonától, az ügyvédtől, pilótától lever a víz, nem kedvelem az olyan embereket akik ennyire merev, rendszerezett, parancsolgatós, egrecíroztatós, szabály magolós életmódot választanak, ami azzal is jár, hogy ide-oda vannak rángatva.

Én ennek pont a szöges ellentéte vagyok, gyorsan elfogyna a cérna...

A pilóta csaj egyébként nagyon szép, de otthonra nem kéne.

Az egészségügyis csaj nem szimpatikus, és mivel van a családban aki ilyen helyen dologozik, pontosan tudom mennyire neurotikusak, nincs életük és ahhoz, hogy ezt bevállaljam, nagyon 10/10esnek kellene lennie. Ennek ellenére karakterre ő van a második helyen, de mint nő nem jön be.

A tanárnő nagyon jókislányos, szerintem az agyamra menne.

A "pincérnő" meg 100%, hogy nem tud egyszerre 3 tányért megfogni, és kibontott hajjal sem szokás ilyen helyen dolgozni, szóval nekem elsőre őszintétlennek, beállítottnak hat, és ez a disszonancia nekem nem jön be.

2022. szept. 19. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!