Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori a hüvelyi orgazmus?
Kinek hány partnere volt akinél összejött, mennyinél nem sikerült? Akinél nem lett, annál miért nem? Van összefüggés olyan értelemben hogy biszex-e az illető?
A kérdés elsősorban leszbikus és biszex lányokhoz szól. Pasik, ne trollkodjatok olyanokkal hogy ahhoz pénisz kell még egyebek!
Nem pénisz kell hozzá, hanem csikló.
Mármint ott jön létre az orgazmus, csak a hüvelyből indul az inger.
Nincs köze a szex irányultságához, csak más dolgokhoz (a hüvely és a csikló viszonyához pl).
Hát ez valóban prózaibb. Csalódott is vagyok miatta.
És ezek szerint nincs is a hüvelyben orgazmus. Egy világ dőlt össze bennem.
De akkor a g pont szerepe hol van a hüvelyi orgazmusban a csiklóhoz, és magához a hüvelyhez képest?
De ha a g pontot nyomkodod azt hol érzed? Azt tudom hogy azonnali jó érzés, mert látom a nőn, csak azt nem tudom hol érzi. A puncin belül ott hátul közvetlen ott ahol nyomkodja az ember. Vagy annak hol van az érzete?
(Sajnos szex közben ezt nincs eszemben megkérdezni. Kielégülés után meg már nekem sem fontos tudni.)
Most viszont majd meg veszek a tudásért. :D Meg most partner sincs szóval jöhet az elmélet.
A G pont működése teljesen más.
Lehet, hogy inkább a szüléssel van kapcsolatban.
Orgazmust akkor okozhat, ha közvetlenül ingerlik, ehhez meg el kell találni. Ezért jó, ha görbe a vessző, és a megfelelő irányban (a nő hasa felé).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!