Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Már nem érdekel a szex, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem érdekel a szex, hogy dolgozhatnék ezen?

Figyelt kérdés

Felizgulok meg minden, rendes folyok

Viszont miután hozzámér a barátnőm, nagyon nehezen tudok elmenni. Kívánom is Őt, nem ezzel van a baj.

Ezelőtt volt egy nagyon negatív élményem. Nem volt túl illatos a csaj, a teste nem is volt vonzó számomra. Azóta már magamtól fel sem izgulok, nem nyúlok magamhoz sem.. Azelőtt pedig naponta 2-4x csináltam..

A barátnőm egy csoda, nagyon jól csinál mindent és nagyon szexi. Nem vele van a probléma. Félek hogy azt fogja hinni, hogy vele van a baj.

Mit tegyek hogy jobb legyen?

2022. szept. 9. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Afrodiziákum egy próbát megér.
2022. szept. 9. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
O, ez ismeros. Nekem is volt kellemetlen elmenyem olyan novel, aki nehany teren eleg igenytelen volt, es azota nekem sincs nagyon kedvem szexelni. Megoldast sajnos nem tudok ra, de szerintem idovel ahogy halvanyul a kellemetlen emlek, visszajon majd a libidod is.
2022. szept. 9. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Lehet hogy megkéne ezt beszélned barátnőddel, hogy volt egy ilyen rossz élményed. Tudod, kommunikáció.
2022. szept. 10. 17:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Beszéltünk róla

Viszont mindenkiben benne van az a "mi van ha mégis én vagyok a probléma"

2022. szept. 11. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Benne van, de magadat ugye nem cserélheted le.

Élvezet nélkül marad a fajfentartás,,, ja hogy leszbi vagy, akkor inkább javasolnám a sakkot.

2022. szept. 11. 22:11
 6/9 A kérdező kommentje:

Megérteném ezt a faj fenntartásos hülyeséget ha nem 7 milliárd ember élne a bolygón :D

K*rvára túl vagyunk szaporodva :D

Kérlek ne beszélj hülyeségeket

2022. szept. 12. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos nem mi vagyunk túlszaporodva, sőt kifejezetten fogyunk. Az aluliskolázott, létminimum közelében, vagy alatta élők szaporodnak kétségbeesett gyorsasággal. Mondhat mindenki amit akar, ez nem jó.
2022. szept. 12. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a miniszterelnoknel kell sajnos hazalnod. Ezert o a felelos.
2022. szept. 13. 09:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Kevés hozzá, világ méretű a probléma. 7#
2022. szept. 13. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!