Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Szerettetek már bele heteró lányba?
Volt, de miért mondtam volna el?
Ha hetero nem tud vele mit kezdeni, max sajnálna...
Hű nyuszifül (#7#10-es), nem vagy velem. :D
Itt alapból azzal kezdődik a kérdés, hogy szerettünk-e bele heteróba. Ha az ember szerelmes, akkor egy másik világban él szerintem, legalábbis én biztos. Ilyenkor az agy keresi a jeleket, hogy viszonzást találjon és ne legyen olyan fájdalmas. E miatt is írtam a végén, hogy nem bántam meg, hogy nem mondtam annó semmit, mert nem gondolom, hogy több volt, mint barátság. (Ámbár voltak olyan dolgok, amiket mai napig nem tudok hova tenni, mert az ember egy szimpla baráttal nem megy el eddig) Ezt mondom egyébként úgy, hogy én ölelgetős vagyok és ennyiből nem kiáltok szerelemért. :D
Másrészt nem írtam, de tizenéves voltam, nulla tapasztalattal, ezt nem is ragozom.
Igazából,még kitudnám egészíteni ezzel-azzal, de megmondó embernek tűnsz, akivel nem érdemes leállni. Nem is teszem.
Puszi a hasadra! 😘😅
#ötös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!