Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szexualitásom ezek alapján?
Figyelt kérdés
A lányokhoz biztosan vonzódom de hogy a fiúkhoz is e abban bizonytalan vagyok. Szoktam álmodni fiúkkal és lányokkal is de amikor felébredek úgy érzem soha nem tudnék fiúval lenni. De néha meg van olyan fiú akit ugyanúgy megnézek mint egy lányt. De egyszerűen a gondolat hogy fiúval vagyok zavar. Köszönöm a segítséget előre is! Tudom hogy nem fontos kategórizálni magunkat de mégis foglalkoztat ez a kérdés már egy ideje...2022. szept. 6. 16:31
11/13 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm a válaszokat!
3, És szerinted hogy kéne kigyógyulnom egy nemi identitásból?
2022. szept. 7. 14:35
13/13 anonim válasza:
szerintem homoszexuális biromantikus
esetleg bi erősen női preferenciával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!