Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet attól valaki leszbikus, hogy gyerekkorában rendszresen verték a fiúk?
Egy régi osztálytársam kapcsán merült fel a kérdés. Együtt játunk általános és közép iskolába, de aztán elkerült a környékről, néha jött a szüleihez, de akkor sem lehetett semmi érdekeset hallani róla. Egy ideje viszont azt mondták egyre többen hogy egy másik nővel van leszbikus kapcsolata. És azóta be is igazolódott,hogy tényleg, mert haza is hozta a csajt az anyjához felvállalja.
És nekem ebben az a furcsa, hogy én tudom, hogy az iskolában ő volt az az áldozattípus akit mindenki szekált, barátai egyáltalán nem voltak és gyakran meg is verték - többnyire fiúk, de erősebb,fiúsabb lányok is voltak benne persze.
És azon gondolkodom, hogy lehetséges-e, hogy emiatt fordult a nők felé? Még az stimmel, hogy ő is utra nőies stílusú (mintha direkt ügyelne erre) és a másik nő is az,ahogy én láttam ugyanolyan hallgatag természetű mint ő, tehát nem fiús, domináns nővel jött össze mint akik verték a suliban.
Ez összefügghet a gyerekkori traumáktól vagy független attól?
Nem, nem ezért fordult a nők felé. A gyermekkori abúzus, a társaktól elszenvedett atrocitások képesek szorongásokat okozni felnőtt korban is (beépül a magszemélyiségbe), de a szexuális preferenciára nincs közvetlen direkt hatással. Az emberi psziché ennél sokkal-sokkal összetettebb.
Társaság közepe, vagány, domináns típusú magszemélyiséggel rendelkezők is lehetnek 100%-ig leszbikusok akiket 0.0 trauma ért fiatal korban és a családban is minden rendben volt. NEM ettől függ!
Szerintem akár ez is közre játszhatott.
De lehet már előtte is volt valami, plusz"fura" volt -nem mintha ő tehetett volna róla-és már gyerekkorában is azért verték.
Szerintem simán lehetséges… engem is csúfoltak az iskolában a fiúk, az apám bántalmazó volt és nem is tudok férfivel lenni…
25 évesen gondolkodtam el hogy talán tetszenek a nők és hogy mennyivel jobb lehet egy férfinek megkapni egy not..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!