Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, nők, nektek megfordult a fejetekben valaha, hogy pasival is kipróbáljátok a szexet? Vagy mindig taszított?
Eszemben sincs széttrollkodni, elnézést, ha ez jött le.
Férfiként engem tényleg izgatna egy leszbikus nő🙂
Nyilván szex sosem lehetne, de mint itt már írta valaki, orálig elmenne pasival🙂
Kipróbáltam. Egyetlen férfi volt az életemben, viszonylag sok ideig a többiekhez képest.
Fiatal voltam, egy nálam jóval idősebb férfinek tetszettem. Addig jött, amíg megadtam neki magam. Egy darabig azt hittem szeretem. De bármi szexszel kapcsolatos egy valóságos kínzás volt. Untam. Olyan volt, mintha nem csináltak volna velem semmit.
Sokáig azt gondoltam, hogy velem van a baj, nekem kell jobban próbálkoznom. Sokszor elutasítottam, hogy megcsókoljon, azzal a gyenge kifogással, hogy olyat ettem és büdös a szám, nem akarom hogy undorodjon tőlem, holott én undorodtam tőle. Ódzkodtam attól, hogy megfogjon, mert ő is mindig csak a "legfontosabbakat" megfogdosta és azt hitte minden fasza. Előtte meg előadta, hogy ő milyen romantikus és hogy imádják a nők. Ez valóban így van egyébként, tényleg szeretik. Még úgy is, hogy túl van a negyvenen.
Nem bírom elviselni a szagát, utálom a hangját és undorodom attól, hogy megfogjon. Megbántam, hogy hónapokon át kínlódtam vele, mert azt hittem az én testemben valami nem oké, én vagyok a hibás azért, hogy nem tudom élvezni. Amikor vele voltam, azon az állásponton maradtam, hogy biztosan biszexuális vagyok. Amióta az eszemet tudom, vonzódok a nőkhöz. Aztán kiderült, hogy a férfiakhoz mégsem. Innentől a leszbikus jelzőt használom magamra.
Tudom, nem szép dolog, de sokszor nagyon nehezen állom meg, hogy ne fintorogjak, ha egy férfi megpróbál hozzámérni. Ez az ember elrontotta az első szexuális tapasztalataimat. Folyton szorongok, ha valakivel közelebb kerülünk egymáshoz, mert rajtam van a nyomás, hogy mi van ha nem fogom élvezni és tettetnem kell.
Gondoltam ra, de sosem ereztem vagyat.
Csak havert, baratot vagyok kepes latni egy ferfiban, másként kozeliteni egy ferfihoz, nem
menne, elhánynám magam. Csak a nők izgatnak.
28 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!