Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, két kapcsolat között mennyi ideig szoktatok egyedül lenni? Közte bele szoktatok menni kalandba?
A tartós kapcsolat és a 2 kapcsolat között meddig vagytok egyedül, belementek-e kalandba nekem eléggé üti egymást, te nem érzed kicsit visszásnak?
Egyébként tartós kapcsolatban vagyok már 6 éve, előtte egy 4 éves kapcsolatom volt. A kettő között 1,5 évig voltam egyedül. Nem mentem bele kalandba és nem is kéne kalandor.
A tartós kapcsolatokat szeretem, de tök jól elvoltam mindig egyedül, sosem kerestem a szerelmet direktbe. A lehetőségét mindig megadtam, ezért fent voltam társkeresőn, eljártam bulizni, de semmi feszülés ezen. Egyszerűen szeretek ismerkedni, pezsegni.
Ha a másik vonzó és megtetszik akkor persze, hogy belemegyek kavarásokba. De csak azért, hogy ne legyek otthon egyedül szombat este, azért soha.
Kapcsolatban stabil, kiegyensúlyozott párt keresek, aki kicsit visszafog, biztonságot, nyugalmat ad, emelett viszont elképesztően vonzónak találom a turbulens, művészlélek személyiségeket, pont a megfoghatatlanságuk miatt.
Épp ezért egy hosszabb kapcsolat után tudatosan hagyok magamnak hosszabb időt (1-1,5 év), mielőtt újat kezdenék építeni, részben épp azért, hogy utóbbi vonzalmaimat ki tudjam élni kalandosabb/alkalmibb formában.
De erre szerintem nincs általános jó válasz, van aki abban találja meg a boldogságot, hogy összeházasodik az első partnerével, van aki meg sosem lesz kapcsolatban, csak kalandozik. Úgy élj, ami neked jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!