Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnatok olyan lánnyal aki depressziós de kezelik?
Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 14:01
21/23 A kérdező kommentje:
Én most leszek 26, én igazából megértem ha vakaki ilyen, barátaim között is vannak akik azok de azt gondolom mindenkinek vannak rossz időszakai. Nekem is volt hogy rosszabb kedvem volt és nagyon összejött minden, az élet velejárója hogy vannak néha problémák nemde?
2023. jan. 13. 17:49
22/23 anonim válasza:
Az élet rossz időszakai és a depresszió sajnos nem ugyanaz a kategória :(
23/23 anonim válasza:
Nem az a depresszió, amikor van okod szomorúnak lenni, és az vagy. Hanem amikor semmi okod rá, de te mégis nyomorultul érzed magad. Ez egy nagyon komoly dolog, nem csak szerencsétlen időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!