Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok,melyik a kedvenc pózotok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl kreatív,ami bevállt,hogy a csajom mellett fekszem és úgy újjazom,mert csak így kényelmes.Valami ötlet?2022. júl. 26. 22:13
11/24 anonim válasza:
Attól még kutyusban csiklózhatod, és ujjazhatod közben. Nem kell a popsilukhoz nyúlnod, ha ez taszít. Az csak egy plusz lehetőség lett volna az ott elhelyezkedő idegvégződések stimulálása.
12/24 anonim válasza:
Tényleg nem vagy túl kreatív, kinyalhatod állva, ebben a pozícióban meg is ujjazhatod, kutyapozban is meg ujjazhatod,nyalhatod, konyhapulton is akár, székben, fotelben, úgyhogy áll és egyik lábát a kanapéra teszi, annyi mód van, meg lehet segédeszközt is használni.
13/24 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi
2022. júl. 27. 11:06
14/24 anonim válasza:
Magzatpóz, istenem de jó is úgy aludni.
15/24 anonim válasza:
Tényleg csak ugy kényelmes. Hisz kettünknek ez a jó, nem a látványra megy..stb hanem magunknak. Felszoktam néha dobni az asztalra, a konyhapulra, ezer féle képpen hajtogatni. Ajtóhoz tolni, úgy magamévá tenni, párnát használni. Tudom én is unalmas vagyok, és nincs bennem kreativitás. Hát akkor igy jártam. Bohockodni akkor se fogok.
26
16/24 anonim válasza:
Attól, hogy másik profilról megválaszolod a saját "kérdésed", még nem lesz kevésbé igaz, amiket írtunk.
De ha neked így jobb, akkor egészségedre.
17/24 A kérdező kommentje:
Mi a szar van?xd
2022. júl. 28. 06:21
18/24 anonim válasza:
Csak jelzem h megint paranoia van.
..Csak azért mert nekem is ugyan az véleményem, okoska.
20/24 anonim válasza:
Mégis hogy nyalod ki azt a nőt,hogy még az a póz is kényelmetlen neked,hogy simán behasalj a combjai közé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!