Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 23 Éves nő vagyok sose csinált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 Éves nő vagyok sose csináltam még az ujjazást 5 újjal lehet hüvelybe nem fáj?

Figyelt kérdés

2022. júl. 6. 19:32
 1/9 A kérdező kommentje:
Milyen érzés?
2022. júl. 6. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Próbáld ki! ^^
2022. júl. 6. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Ha még nem próbáltad, akkor mi a faxért akarod a komplett alkarod kapásból feltolni magadnak?

Fokozatosságról hallottál már?

2022. júl. 6. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Már majdnem írtam, hogy gyakoroljunk együtt, de látom a kategóriát.

Amúgy tényleg nem célszerű ilyen hatásnak kitenni magad, sérülés is lehet belőle felkészületlenül.

Szóval ésszel

2022. júl. 6. 19:50
 5/9 cseppszi ***** válasza:
93%
Azért ez eléggé kéz méret függő. Van akinek az 5 ujja kisebb mint egy férfi farok és van akinek meg 2 ujja vastagabb. A tágulás meg a másik. Van aki izgalom hatására kitágul, van aki meg ráfeszül. Szóval van akinél lehet van akinél meg nem kéne erőlködni vele.
2022. júl. 6. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
17%

Hát nézd, van akinek megy...

Ha szeretnéd, rendelkezésedre bocsátom az ujjaimat. Hosszúak és viszonylag vékonyak, de legalább görbék is 🤣

A körmeim pedig rövidre vannak vágva+simára egyengetve reszelővel. Természetesen nem redvásak

2022. júl. 6. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Új - hosszú ú-val, ami nem régi

Ujj - kettős j-vel, ami a kezeden van

Újj - duplán helyesírási hiba.

Ja amúgy, ha megy és neked jól esik akkor egészségedre! Nincs semmiféle ujjazási kézikönyv, szabvány kinek hogyan kellene csinálni. Érzetre megy, nem az ujjak számára, amennyi neked jólesik!

2022. júl. 6. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért szerintem olyan amit fokozatosan kell/lehet és érdemes csinálni.

Nem kell mind az5öt magdaba tuszkolni elsőre.

1 aztán 2 majd 3 stb. És a végén mind az 5. Ha fáj akkor pedig ne folytasd!

2022. júl. 7. 07:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy picit sok lesz elsőre, lehet hogy még 1 ujjad is sok lesz. Szép lassan fokozatosan majd rá jössz mi a jó.
2022. júl. 7. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!