Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vannak bizonyos "apróságok",...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak bizonyos "apróságok", amik néha sokkal erőteljesebb hatással bírnak a szexben?

Figyelt kérdés

Például néhány dolog:

-Néha a csókolózás helyett rengeteg szájrapuszi, homlokpuszi

-Vagina orális kényeztetése helyett oda is sok apró puszi, ujjheggyel éppen hogy csak hozzáérve cirógatás

-Úgyszintén apró puszik hasra, hátra, tarkóra, tenyérre

S tegyük fel, mindezeket úgy kapja az ember lánya, hogy be van csukva, vagy bekötve a szeme és úgy "érezné", hogy a partnere mosolyog, függetlenül attól, ha esetleg tényleg mosolyog is. (Tehát arra próbálok kilyukadni, hogy szerintetek becsukott szemmel ki lehet érezni azt a másik puszijából, hogy mosolyog?)

Még valami a hallással kapcsolatban! Mi a véleményetek arról, ha szerelmes és/vagy izgató szavakat súg valaki a másik fülébe, ami ugyancsak intenzív hatással van?

Remélem nem lett nagyon szedett-vedett? Megpróbáltok mindenre válaszolni? Mit gondoltok mindezekről, amiket írtam illetve mit szólnátok, ha gyakorlatban azt tapasztalnátok, hogy párotoknak az említett dolgoktól reszketni kezdenek a végtagjai, remegve sóhajt és folyik a könny a szeméből?

2022. jún. 27. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Válaszolok elsőként a fő kérdésre:

Nálam az illat ami ilyen, van hogy beleremegek szinte ha megérzem azt az illatot ami beindít. Változó hogy ez milyen de eddig egyszer sem parfüm volt hanem a természetes illat.

Szexnél az indít be ha látom a szeme csillogásán a gesztusain hogy mennyire kíván.

A puszikból lehet érezni hogy hogy állnak a másik ajkai, de többnyire mire már oda jutok nem erre figyelek.

Szerintem ha ki tudja mondani hogy mit szeretne velem csinálni, és azt is hogy közben amikor a fülembe súgja akkor érzem a nyakamon a leheletét és a bőrének az illatát...

2022. jún. 27. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Lábpuszi is ilyen.
2022. jún. 27. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne szavazzátok le a 2est. Tudom lábfétis meg lábdeundiii, de igaza van.

Én tudatosan figyeltem a saját testemet azokon a napokon, mikor úgy éreztem, hogy este de jó lesz magamhoz nyúlni. Tudjátok milyen. Figyeltem, hogy mi milyen hatással van rám, illetve figyeltem akkor is, mikor a párom simogatott csakúgy napközben vagy az előjáték alatt.

Mondok néhány érdekes helyet, ami érzékeny nálam:

- Hónalj

- Tenyér, ujjak, ujjbegyek, ujjköz

- Comb, a fenekem alatti részen

- Comb belsőfala

- Az oldalam

- Nyak és válközti rész

- Fül felső, porcos része

- Lapockák és közti részt

- Ajkak, ujjal ingerelve nagyon

- Mellközti rész

A nyakam előlről végülis érzékeny, de hátulról elkapva... Hujuj 🙈

De tartozhatnak még ide a lábujjak, a lábujjközti rész, a talp, a gerincvonala vagy annak a legvége, felsőkar, kar - és lábhajlat

És ne csak puszilgassunk. Hanem simogassunk. Simogassunk ujjbegyekkel, tenyérrel, körömmel. Karmoljunk ujjbeggyel és körömmel. Pusziljunk ajakkal, csókoljunk nyelvvel (pocakon, oldalon, lágyékon), harapjunk, karcoljunk fogakkal. Ne csak puszilgassuk a nyakat, hanem húzzuk végig a nyelvünket rajta vagy masszírozzuk a nyelvünkkel, körkörösen, egyenes vonalban. Ezt bárhol lehet, szintén. Finoman meg is lehet szívogatni a bőrt, nyom nélkül is.

A legfontosabb szabály: ne mindig ugyanúgy! Tessék kreatívnak lenni az előjáték során, de nyúlkáljunk rögtön cicihez, popsihoz, cuncihoz, derékhoz vagy hashoz.

Ne csak egy póz legyen előjátékkor, tessék fetrengeni, egymásra ülni, ilyesmik.

Meg megkeresni egymás érzékeny helyeit, mert mint látod, sokféle van.

Heteró olvasóknak meg üzenném, hogy a férfi bimbi sokaknál nagyon érzékeny, míg nyelvvel masszírozzátok, addig lehet a mellvonalát vagy a hónaljat simogatni. :)

Szerintem nagyon az elején talán ki lehet, de nem vagyok ebben biztos. Belebonyolodva már nem hiszem. :D

Kinek mi az izgató? Én csak azokat szeretem, ami nem tervezetten, véletlenül kicsúszik az ember száján. Akár egy korábbi fantázia révén. Számomra nincsenek izgató szavak, hanem izgató kontextus van. Például ha ledöntenek az ágyra vagy felém másznak és azt mondják, hogy "most nagyon elkaplak". Vagy bennem matatva a "de meleg a ...cid", "nagyon finom", stb azok elég izgik szerintem :D De engem már mocskosul felizgatott és igencsak meghozta az önbizalmamat egy "igen", "aztaqrvah", "igenezaz", "úristen". Pedig ezekben semmi izgi nem volt. Egyszerűen csak kiszakadt a partnerből. :D

Szerelmes szavakra nem vagyok kíváncsi. Előtte vagy utána, de leginkább előtte, összebújva egy "szeretlek" kibújtat a cipőmből. :)

Nekem a remegve sóhajt meg folyik a könny a szeméből túlzás. Én tudom, hogy a párom szeret velem lenni, élvezi velem a szexet, pedig egy hangot nem ad ki sokszor. Van hogy úgy elmerül benne, hogy kifekszik néhány percre és akkor semmije sem jár. De ez is csak azt jelenti, hogy elmeri engedni magát mellettem és képes az élvezetére koncentrálni. Ahogy közben csókol, hozzám ér, magához húz és ott tart, megérinti az érzékeny pontjaimat, játszik a melleimmel, csókolja a nyakamat, simítja a lábaimat, terelget jobbra-balra, ... Na, én ezekből tudom, hogy oda van értem és élvezi a dolgot. Persze, ez leírva nem jön le. Azért, mert nem érzi senki azt az atmoszférát, ami közben jelen van közöttünk.

És ja, asszem szeretem a páromat. Egyre jobban, lassan 2 év elteltével is. 🙈

2022. jún. 27. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Na jó... Fájdalmas ilyeneket olvasni, úgy hogy már jó ideje nem volt ilyenben részem..
2022. jún. 28. 19:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a késői reagálásért, nem vagyok mindig gépnél, na mindegy. Köszönöm mindenkinek, nem is számítottam ilyen bőséges véleményekhez! :) Kíváncsi voltam mások meglátásaira is és úgy látszik, itt is érvényes az, hogy néha a kevesebb több úgymond, tehát hogy nem feltétlenül kell mindig vadul egymásnak esni.
2022. jún. 29. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

Ezek szerint én vagyok a kivétel, de nekem ez nem nagyon jön be. Mármint nem a szájrapuszi, vagy ilyesmi, azt szeretem, de szexen kívül. Ha szex van, akkor legyen szex. Senki ne cirógasson, finomkodjon. Ok, nem kell egymásnak esni állat módjára, lehet előbb 1-2 puszi, de aztán inkább a vadulás, mint ez. Végiggondolva, ha bekötné a párom a szeme, és csak puszilgatna, 2 perc után már ideges lennék, hogy mit tököl ennyit? Ezeket a puszikat, simiket én max szex után tudom elképzelni, elalváskor, összebújva. Vagy esetleg esti filmnézéskor megszeretgetni a másikat.

Ugyanígy a fülbesuttogás. Szerelmes szavakat összebújva, alváskor, izgató dolgokat esetleg közben is lehet, bár nem annyira suttogva.

Ha pedig kiderülne, hogy a párom erre izgul, az elég nagy csalódás lenne, ennél sokkal szuperebb dolgokat szeretnék csinálni vele. Ami valószínűleg egy ilyen ízlésű lánynak nem tetszene, azaz szakítás lenne a vége :(

2022. jún. 30. 12:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!