Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány egymás utáni orgazmus az ami még jólesik nektek? (Leszbikus kategória)
Szia!
Nekem általában bosszantóan könnyen és sokszor van hüvelyi orgazmusom. Nálam is a 3 a vízválasztó, a negyedik már kellemetlen, ezért az elhúzódó szeretkezés számomra általában kimerítő.
Én személy szerint csak hüvelyi stimulációval nem tudok elmenni, így a dolgnak kívülről is neki kell esni, és utána fáj is, szóval várni kell egy ideig.
A második pedig már messze nem olyan jó érzés, a harmadik már kellemetlen is.
Itt azért azt is hozzá kell tenni a férfi közönség számára, hogy a hüvelyi és csiklói orgazmus teljesen más, az előbbi "strapabíróbb", és mivel az előbbi az utóbbi nélkül nálam nem játszik, ezért nincs "rétegződése", mindig a nulláról kell epítkezni (ugye a várakozási idő miatt), így az első orgazmus után nekem nem lesz intenzívebb a következő, inkább az ellentétje.
17/leszbikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!