Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek ha a másik fèlnek szőrös? Kort irjatok
Nekem nincsen vele bajom. Ha a másik fél tetszik és eljutunk odaáig, akkor kb mindegy hogy milyen...:D
Persze büdös, meg ilyesmi ne legyen!
18/L
22 🙋♀️
Pár kósza szőrszál a szájba juthat miközben enyhe nyomás alatt tartod a partner szeméremdombját de az élvezeti értéken nem esik jelentős csorba.
Nem lehet mindig mindenki toppon, felkészületlenül is kínálkozhat alkalom, és én még rendes kapcsolatban sem állnék a lány felett mérőszalaggal. Ne legyünk szőrszálhasogatóak, you know. 😀
Régebben volt egy rövid kitekintésem fiúkra, ők szőrösek voltak mindenhol, talán emiatt a szőrtelenség látványa nekem sokkal csajosabb. Én is csupasz vagyok mindenhol, szeretem amikor a partnerem is az. Természetesen nem fakadok sírva, ha valaki csak heti egyszer kapja le, de azért na, jobb amikor szép sima.
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!