Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehettem azért leszbikus?
Mert sokáig nem láttam az apukámat és ért egy srác folyton erőszakkal csókolt folyton meg, mikor 7 voltam?
(Ő 9-10 volt)
Nem hiszem. Férfiaktól való félelem kialakulhatott (volna) tőle. (Androfóbia)
Esetleg az lehet még, hogy biszex vagy alapból, de a negatív hatások miatt magadba folytod a férfiak iránti vonzalmat, de a nőkhöz nem kezdesz el vonzódni attól, hogy a férfiak irányából rossz hatások értek.
Nem félek… akkor tartottam traumatikusnak most már nem.
Csak undor van bennem, de az nagyon.
Semennyire sem vonzódom a férfiakhoz, próbáltam velük kapcsolatot létesíteni.
nem,bár kimondottan undorodsz a férfiaktól akkor közre játszhatott.
érdekes lehet, a lányokhoz való viszonyod...
milyen viszonyod velük?
nem csak sexuálisan.
Romantikusan is vonzódom a nőkhöz, jó a viszonyom velük.
Nem értem, hogy miért kérdezed.
mert amúgy lehet,hogy csak magadra erőlteted a fiúval történt erőszak miatt.
Van ilyen ismerősöm,hogy a férfiakat utálom úgyhogy leszbi vagyok...aztán kiderül,hogy az sem ő...
így lassanként beismerte,hogy queer.
de úgytünik nálad nem ilyen bemesélem magamnak,stb.
azaz rendes leszbikus vagy. a fiú viselkedése csak megerősített a dologban. illetve hozzá segített ahhoz,hogy ne próbálj a társadalmi normáknak megfelelni és megerőszakolni magad egy házassággal.
Én nem utálom a férfiakat, több férfi barátom van, csak nem akarok elképzelni velük semmit sem. A gondolat visszataszító.
A szavazás szerint akkor nem ez az oka? Genetika, vagy random így születtem? A felmenőimnél nincs egy homoszexuális és biszex sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!