Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az a külső / belső tulajdonsága egy másik lánynak ami abszolút képes levenni titeket a lábatokról?
Engem inkább a kisugárzás fog meg igazán. Van egy nőtípus, ami számomra az igazi nő képét sugallja, de ezt nehéz konkretizálni. Én szeretem, ha egy nőnek van tartása és kicsit zárkózottabb, a harsány, sokat beszélő nők engem nagyon le tudnak szívni valamiért, de a határozottságot szeretem. Szerintem nekem amúgy csupa alap dolgok tetszenek egy nőben, az már más kérdés, hogy sokakban már nincsenek meg azok a tulajdonságok.
Külső sosem számított igazán, nem az volt a döntő, de a sötétbarna szemek, sötét haj, barna bőr és mosolygödör az álom. :)
Legyen okos. De ne olyan sótlan, Hermione Grangeres módon, mert az olyanból túl sok is van, aki csak felvevőgépként visszamondja vagy gyakorlatba ülteti, amit olvasott és hallott, miközben nincs mellé semmiféle kritikai érzéke, önálló gondolata vagy kreatív, alkotói vénája (ez alatt most nem feltétlenül művészetre gondolok, hanem bármilyen új dolog létrehozására, akár természettudományban, akár informatikában, akár valamilyen mérnöki vagy stratégiai területen stb).
Külsőre nincs igazán ilyen - egy darkos vagy mixed race lány előbb felkelti a figyelmemet, de ez önmagában nem elég ahhoz, hogy "levegyenek a lábamról", ha nincs benne semmi más csak a kinézete.
Oh, igen! Említeni akartam én is hasonlót, de másra is figyeltem, miközben írtam, így elmaradt, de pótolom, mert egyébként fontosnak tartom. Nekem a lexikális tudás annyira nem is fontos, ezért én nem úgy fogalmaznék, hogy legyen okos, hanem hogy legyen értelmes. Ismerek hihetetlenül okos embert, akinek nem lehet olyan kérdést feltenni, amire ne tudná a választ, de soha sem tudnék összejönni vele, mert az élet igazán fontos dolgairól meg eléggé bután vélekedik és annyira irritáló a viselkedése, hogy kikergeti vele a világból azokat, akik a környezetében vannak. Persze semmi baj nincs azzal, ha valakinek önálló gondolatai és saját véleménye van, sőt, az valóban vonzó, de a tálalás egyáltalán nem mindegy. Én inkább azt mondom, hogy legyenek olyan területek, amikhez ért, remélhetőleg a munkája például olyan és valószínűleg a hobbijaiban is otthonosan mozog, ezek mellett nekem elég, ha nyitott, érdeklődő, és alap dolgokban tájékozott vagy a jelent érintő témákkal kapcsolatban képben van. Szeretek beszélgetni, illetve inkább úgy fogalmazok, hogy kedvelem a mély beszélgetéseket, ezért fontos, hogy a főbb kérdésekben is véleményt tudjunk cserélni, ne csak üresen csevegni, mint a robotok. Sokaknak talán fura lesz, amit írok, de ha egy nő szemébe nézek, én szeretem látni a gyengeségeit, a törékenységét, a bölcsességét, a törhetetlen erejét és a belülről épülő önbizalmát, önbecsülését. Szeretem látni, hogy a tapasztalásai nyomot hagytak benne, mert akkor biztosan végbement egy fejlődés is a lelkében egy önismereti fázison keresztül. Szeretem azt látni, hogy tudja, hogy ki ő és ez teljesen harmonizál is azzal, amit mutat. Tudom, hogy senki sem tehet arról, hogy az élet megedzette-e már vagy sem, viszont rossz dolog mindenkivel történik élete során és a személyiségünktől függ, hogy ez hogyan csapódik le bennünk. Ha valakit semmi sem érint meg, semmi sem gondolkoztat el vagy tör meg egy picit, az számomra kissé felszínes ember. Nekem vonzóbb egy titokzatos, élettel és érzelmekkel teli, mesélő szempár, mint egy rideg, érzéketlen, üres, de gondtalan tekintet, amin nyoma sincs az életnek.
De az is meglehet, hogy én vagyok túl fura.
A nálam kicsit idősebb, alacsonyabb (nem olyan nehéz, 172 vagyok :D), kicsit nőiesebb (viselkedésre is), kis pörgős, vicces, nálam épp egy picit hangosabb, bátrabb lányokat szeretem ^^
Persze az adott lány kisugárzása és személyisége dönti el hogy mennyire tetszik, de ezek a tulajdonságok mindig előnyösek.
Hasonló érdeklődési kör, akivel lehet órákat dumálni, és szívesen töltünk együtt egy hétvégét valami hobbival.
Ha érzelmi inelligenciája magas, ha figyelmes, megértő. Ha tud figyelni arra amit mondok, és jól tudja a saját érzéseit, véleményét kommunikálni.
Ha lehet vele összebújni, együtt ülni, az ölébe hajtani a fejemet, együtt egy kupacban filmezni, olvasni, aludni.
Ha jó feneke van és telt combjai.
Ha hasonló humorunk van. Eléggé morbid vicceket szeretem, de ez nem az az edgelord "humor" ami csak kegyetlenkedés.
Külső: velem kb egy magas, barna, hosszú haj, barna szemek, szép arc, de nem olyan babás. Sportos, normál testalkat. Minimál smink, vagy semmi, ápolt kezek, lábak (nem műköröm!)
Belső: határozott, önálló, intelligens, legyen humorérzéke, szeressen kimozdulni otthonról, nem baj, ha picit perverz, nyitott az új dolgokra, hosszú távon hasznos lehet. A hűség is fontos, meg hogy ki tudja mutatni az érzéseit, nem baj, ha bújós néha :) illetve, hogy értelmes ember módjára lehessen vitatkozni vele. Jó, ha hajlandó kivenni a részét a házimunkából, szeret főzni pl.
Nagyjából ennyi. Bár ebből sok nem derül ki első látásra, de én nem is vagyok az a hamar szerelembe eső típus.
amit 4-es is írt, a megtörtség, az nagyon le tud venni a lábamról
humor (intellektuális vagy ironikus, gúnyos), kis "huncutság" - nem az ágyban, hanem a való élethez való hozzáállásban
ha ilyen "pusztító" kisugárzása van
valamilyen berögzült, furcsa szokás, babonásság (pl. mindig a bal cipőjét köti be először)
tudja csodálni az élet apróságait, meg tud állni egy pillanatra (felhők, virágok, madárcsicsergés, naplemente, felkelte, hűs Balaton víz, stb.)
kissé művelt, értelmes (lehet nagyon is, de már egy kicsi is megver)
nagyon szorosan és jól ölel
külsőre ideál nincsen, de festett (lenőtt) szőke haj, mosolygödör szeplők, átható tekintet, amikért oda tudok veszni
Külső:
Csak nőies, hosszú sötét haj, mindenképpen vékonyabb testalkat, 160-170 centi körül, festett körmök, játékos, igéző szemek... Szeretem ha a váll olyan széles mint a csípő, tehát a körte alak nem jön be. Fehérebb bőr, nem jön be a szolis típus. Tetoválások tetszenek, piercingből a kevesebb több.
Belső:
Magabiztos, okos, odaszól/odacsíp. Az intelligencia számomra fontosabb az érzelmi intelligenciánál. Nem bánom ha a másik egy bunkó vagy flegma. De valahol mégis tetszik a kedvesség, vagy inkább az emberség. Humor nagyon fontos, bejön a feketehumor is.
Nagyon szexinek tartom azt is ha valaki kevesebbet mutat mint ami. Korunk betegsége, hogy a legtöbben többnek akarnak tűnni, ennek az ellentéte jön be. Tetszik az is ha valaki pedáns és nagy az önfegyelme de kizökkenthető. Tudja mit akar, legyenek tervei, legyen racionális, ne egy álmodozó típus. Nem bánom azt sem ha csak nekem mutatja meg az igazi arcát, a gyengébb oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!