Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehetséges ,hogy tetszem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges ,hogy tetszem egyik barátnőmnek az anyjának?

Figyelt kérdés

Szóval,elég furcsa az egész.Van egy barátnőm,akihez sokszor lemegyek ,mert náluk találkozunk.Van olyan amikor ott alszom.Az anyja mindig a közelemben van és elég sokszor azt veszem észre,hogy engem néz illetve próbál velem beszélgetni,kedvesen mosolyog stb.Volt olyan is,hogy náluk aludtam és a barátnőm már aludt,ő pedig írt nekem ,hogy nincs e kedvem kimenni cigizni,inni valamit,dumálni stb.Sűrűn hozzám ér,pl a kezemhez főleg .

Nincs nagy kor különbség,és barátnőm szerint barátkozik.

20 évesen szülte barátnőmet,nem volt tervben.Azóta állítolag nem is volt párja.

19/L

2022. máj. 30. 22:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Hogy mentek??

Baratnod anyukája is?

Az emberek amúgy ha bevannak nyomva még közvetlenebbek. Nézd a szemét, vágyakozik e a szád után. Szerintem az sokat elmond amúgy.

Én is kíváncsi vagyok nagyon.

2022. jún. 8. 11:43
 12/14 A kérdező kommentje:

Hárman megyünk :)

Majd írj privátba és elmondom,hogy mi volt,már ha lesz valami

2022. jún. 8. 11:50
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Szia! Update1?:)
2022. jún. 20. 08:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia,még mindig nem tudok kiigazodni rajta,ide nem szivesen írok erről többet,max privatba
2022. jún. 23. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!