Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet észrevenni ha egy Nő leszbikus, vagy biszexuális??
Figyelt kérdés
Mik a jelek, hogy ha egy Nőnek be jön egy másik Nő?? Pl. Ha egy Nőnek azt írom, hogy tetszik a mosolya, és amikor személyesen találkozunk akkor egyfolytában mosolyog rám, akkor ez már egy jel, vagy direkt csinálja??2022. máj. 8. 20:52
1/5 anonim válasza:
Ha megkéri a kezedet és ragaszkodik a házasságkötésetekhez. Ami ennél kisebb "jel" az akármi is lehet.
3/5 anonim válasza:
Fontosak a körülmények. Például az, hogy honnan ismeritek egymást. Ha jól értem online ismerkedtetek meg?
4/5 anonim válasza:
Lehet is is. Azért az emberrel lehet tudatni szépen, egy nezessel, szavakkal h bejon neked. De ha ezt ő is viszonozza nem biztos h jelent valamit. Kicsit áss mélyebbre.
5/5 anonim válasza:
Minden nő szereti, ha tetszik valakinek, ez egy pozitív visszajelzés, ami bárkitől jól esik. Hetero nők is nagyon adnak a többi nő véleményére. Én ennyiből nem vonnék le semmilyen messzemenő következtetést. Olyan jel, ami egyértelművé teszi az identitását nem nagyon lesz, vagy már nagyon konkrét, pl letaperol. De még ha leszbikus is, nem biztos, hogy akar tőled valamit. Úgyhogy semmit ne vegyél készpénznek. Ha biztosat akarsz, kérdezz rá. Én pl sokkal jobban szeretem az egyenes kérdéseket, mint amikor érzem, hogy kerülgetik a kását.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!