Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem érzitek azt, hogy sokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzitek azt, hogy sokkal többet szexelnétek ha az egyikőtöknek farka lenne?

Figyelt kérdés
Könnyebben adja magát, mindkét fél egyszerre élvezi és sokkal gyorsabb.
2022. máj. 7. 15:42
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Hetek óta nem nyúltunk egymáshoz, viszont annyit szeretgetjük egymást, meg eljátszuk a behatolást, hogy ha lenne a nadrágomban ilyesmi biztos hogy szexbe torkollana.
2022. máj. 7. 15:44
 2/28 anonim ***** válasza:
27%

Így is lehet egyszerre élvezni, ha dupla kialakítású a dildó, én rendeltem olyat!

Szóval egyszerre is el tud élvezni a két nő akár!;)

2022. máj. 7. 15:59
 3/28 anonim ***** válasza:
94%
Mivel taszít a farok ezért nem szexelnénk és nem is lennénk egy pár.
2022. máj. 7. 16:46
 4/28 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem sokféleképpen meg lehet oldani, hogy mindkét fél élvezzen egyszerre. A behatolás pont nem mozgat. Nekem valahogy nem olyan intenzív az az érzés, nem hiányzik egyáltalán. Próbáljátok ki a legegyszerűbb felállást, a 69-et, és máris mindenkinek jó egyszerre. Plusz egy kis kreativitás sem árt ha van.
2022. máj. 7. 17:33
 5/28 anonim ***** válasza:
32%
Kettes, nem pasit akar nagyeszű, hanem nőt farokkal, de nem a farok miatt, hanem az élmény miatt, hogy csak úgy egyszerre el tudnak élvezni, nem kell segédeszköz stb, és nem mindig orált akar így, ahogy írta a hármas, hanem rendes szexet!LOL
2022. máj. 7. 17:55
 6/28 anonim ***** válasza:
72%
strap on, jó barátod
2022. máj. 7. 20:32
 7/28 anonim ***** válasza:
94%

Nem, nem érzem azt.

Ha a páromnak farka lenne, nem akarnék vele szexelni. Magamnak sem szeretnék farkat, mert nőnek érzem magam. Én azt szeretem, ha egy nő nőként bánik velem és én is úgy bánhatok vele az ágyban.

2022. máj. 7. 20:38
 8/28 *Felhasználói név ***** válasza:
61%
Teljesen átérzem
2022. máj. 7. 21:20
 9/28 anonim ***** válasza:
43%
odass, csak nem lepontozod aki "nem érzi azt"? :D
2022. máj. 7. 21:21
 10/28 anonim ***** válasza:
38%
Pont ellenkezőleg megy a lepontozás, utolsó!Ha nem látnád...
2022. máj. 7. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!