Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Most akkor tetszik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tetszik?

Figyelt kérdés

Alapból nem vagyok meleg, se bi, de az utóbbi időben egyre többet gondolkozok azon, hogy mi van ha... Ezt az egyik barátnőm váltja ki, akivel nemrég lettünk nagyon jóban mivel elkezdte ő is azt a bandát hallgatni akiket én is imádok és emiatt több órán keresztül szoktunk beszélgetni, de persze nem csak erről. Nagyon szeretem a személyiségét, de nem tudom, hogy ezt, hogy a szexualitásomat kérdőjelezem meg miatta elég fura... Mármint ha biztosan hetero lennék akkor gondolkoznék ilyeneken? Amikor elgondolkozok, hogy mit váltana ki belőlem ha egy sráccal látnám akkor kicsit féltékeny leszek. Nem tudom, hogy ez most egy kezdetleges szerelem vagy mi és ez nagyon zavar, mivel néhány hete nem gondolkozok szinte máson csak ezen.

Leszögezném, hogy soha semmi bajom nem volt és nem is lesz a melegekkel.

Kérlek segítsetek, mert nem merem elmondani senkinek a közelemből, mert lehet csak egy múló hóbort és félek mit gondolnának mások.

2022. ápr. 24. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szerelem is, de lehet, hogy csak a szerelem érzését keresed, és mivel amúgy egy hullámhosszon vagytok, rá vetíted ki.
2022. ápr. 24. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló dolgot éltem meg egy barátnőmmel, később rájöttem, hogy a biszex vagyok és teljesen belegabarodtam a csajba :D.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Veled is ez fog történni, de ha hetek óta ezen agyalsz, akkor szerintem lehetséges, hogy nem csak múló hóbort.

2022. ápr. 24. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
35%
Ha nincs szexuális "töltete" a dolognak akkor nem vagy leszbikus. Máshogy, más okból kötődsz hozzá aminek ezernyi oka lehet a tudatalattidban.
2022. ápr. 24. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Te érzed.Mi ezt honnan tudjuk?
2022. ápr. 24. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt összejöttünk a párommal meg se fordult a fejemben, hogy nőkkel legyek, nem vonzott a dolog sosem. Aztán megismertem a páromat, aki teljesen más volt mint akiket eddig ismertem ember szinten is. Annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy a végén mindketten azt vettük észre, hogy beleszerettünk a másikba, pont olyan tényezők miatt, hogy rosszul esett volna látni a másikat bárki mással. Akkor jöttem rá, hogy én tulajdonképpen pánszexuális vagyok, csak nőben előtte nem találtam meg azt aki meg tudott volna így fogni. Ilyen ez az élet sose lehet tudni :) Ja és a mihez tartás végett már a 30as éveimben jártam mikor ez megtörtént, amikor már tényleg azt hittem nem érhet meglepetés ilyen téren ^^”
2022. ápr. 27. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!